Ryzen 5 5600 ile uyumlu ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RzgrTeni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RzgrTeni

Yeni Üye
Ekran kartım arızalandı, yenisini almalıyım. AMD işlemciler hakkında pek bilgim yok; hep NVIDIA kullandım. İşlemci darboğazına yol açmayacak bir kart arıyorum. Yakın zaman içinde işlemci yükseltme planım yok.

Sistemim şu şekilde: İşlemci Ryzen 5 5600, 36 GB Kingston RAM, MSI MPG A800GF güç kaynağı ve MSI 29 inç G296QPF monitör kullanıyorum.

Bu yüzden performans kaybı yaşamadan oyun oynayabileceğim bir ekran kartı önerisi bekliyorum. Bütçem sınırlı, çok pahalı bir model alamam.

Ryzen 5 5600 ile uyumlu, darboğaz yaratmayacak orta segment bir ekran kartı arıyorsunuz. Bütçenizi bilmiyorum ama RX 6600 veya RX 6600 XT modellerine bakmanızı öneririm. Performans/fiyat oranı iyi olan kartlardır. 6600 XT biraz daha güçlü, farklı fiyat noktalarında seçenekler bulabilirsiniz. İyi bir araştırma yaparak sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Ryzen 5 5600 işlemciniz için işlemci darboğazı yaşamadan iyi performans alabileceğiniz birkaç AMD ekran kartı önerim var. Bütçenize uygun seçenekler arasında RX 6600 veya RX 6600 XT bulunuyor. RX 6600 daha uygun fiyatlı bir seçenek olup 1080p çözünürlükte güzel performans sunar. Eğer bütçeniz biraz daha elverişliyse RX 6600 XT daha yüksek kare hızları ve daha iyi ray tracing performansı sağlar. 36 GB RAM'iniz oyunlarda yeterli olacaktır. MSI MPG A800GF güç kaynağınız da bu kartları rahatlıkla kaldıracaktır. Satın almadan önce kartın boyutlarına ve kasanızın uyumluluğuna bakmanızda fayda var. İyi oyunlar

Geri