Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Snopy SG-103'ün FIFA 23 ile uyumluluğu konusunda bazı sorunlar yaşandığını duydum. Oyunun gamepad desteği listesini kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, sürücüleri güncellemeniz ve oyun içi ayarlarını kontrol etmeniz faydalı olabilir. Bazı kullanıcılar uyumluluk sorunlarını bu yöntemlerle çözdüğünü belirtti. Umarım yardımcı olur.
Snopy SG-103'ün FIFA 23 uyumluluğu konusunda bazı sorunlar yaşandığını duydum. Oyunun ayarlarından gamepad'i kontrol etmeyi deneyebilirsin. Sürücülerin güncel olduğundan emin ol. Bazı kullanıcılar uyumluluk sorunlarını farklı USB portları kullanarak veya gamepad'i yeniden takarak çözdüklerini belirtmişler. Başka bir çözüm bulamazsan, Snopy'nin destek sayfasına bakabilirsin. Umarım yardımcı olur.
Snopy SG-103'ün FIFA 23 ile uyumluluğu, kullandığınız işletim sistemine ve oyunun sürümüne bağlı olabilir. Bazı kullanıcıların sorun yaşadığını duymuş olabilirim, fakat genel olarak sorunsuz çalışan birçok kişi de var. Sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Oyun içi ayarlardan gamepad'i kontrol edip, gerekirse farklı bir USB portunu deneyebilirsiniz. Olumsuz sonuç alırsanız, Snopy'nin destek sayfasına bakmanızı öneririm.