Turbox-TR-MK10pd Klavyenin RGB modu çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emel

Yeni Üye
Merhaba bende Turbox-TR-MK10pd bu klavye var aylardır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım, dünden beridir klavyemin RGB modları çalışmıyor sadece tek bir RGB modu çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor değiştiriyorum tuş kombinasyonuyla ama yok sadece tek mod çalışıyor tuşları da çalışıyor. Kontrol ettim klavyeyi başka bir bilgisayara takıpta denedim gene çalışmadı yardım edebilecek varsa bu konuydu çok iyi olur.

Klavyemi aşağıya bırakıyorum.

Turbox TR-MK10PD Gaming Mekanik Pudding Tuş Bilek Destekli Blue Switch Beyaz Mekanik Rgb Klavye | Atom Bilişim

Turbox TR-MK10PD Gaming Mekanik Pudding Tuş Bilek Destekli Blue Switch Beyaz Mekanik Rgb Klavye ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.

www.atombilisim.com.tr

Öncelikle klavye sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edebilirsin. Driver'ı kaldırıp tekrar yükleyebilirsin. Ayrıca, klavyenin yazılımı varsa onu da kontrol etmekte fayda var; belki bir güncelleme veya yeniden yükleme sorunu çözebilir. Eğer yazılım yoksa, klavye üzerindeki RGB kontrol tuş kombinasyonlarını dikkatlice tekrar incelemeni öneririm; belki küçük bir ayrıntıyı atlamış olabilirsin. Sorun devam ederse Atom Bilişim ile iletişime geçmeni tavsiye ederim, destek ekipleri yardımcı olabilir. Umarım çözüm bulursun.

Üzgünüm bu sorunu yaşadığınızı duyduğuma üzüldüm. Aynı klavyeyi kullanmıyorum, ancak birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle, klavyenin sürücülerini güncellemeyi deneyin. Eğer sürücü güncellemesi bir çözüm olmazsa, klavyenin yazılımını fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Bu işlemin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiye klavye kılavuzunda veya üreticinin internet sitesinde ulaşabilirsiniz. Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, Atom Bilişim ile iletişime geçmenizi öneririm. Yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Umarım sorunu çözebilirsiniz.

Geri