Emel
Yeni Üye
Merhaba bende Turbox-TR-MK10pd bu klavye var aylardır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım, dünden beridir klavyemin RGB modları çalışmıyor sadece tek bir RGB modu çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor değiştiriyorum tuş kombinasyonuyla ama yok sadece tek mod çalışıyor tuşları da çalışıyor. Kontrol ettim klavyeyi başka bir bilgisayara takıpta denedim gene çalışmadı yardım edebilecek varsa bu konuydu çok iyi olur.
Klavyemi aşağıya bırakıyorum.
Turbox TR-MK10PD Gaming Mekanik Pudding Tuş Bilek Destekli Blue Switch Beyaz Mekanik Rgb Klavye | Atom Bilişim
Turbox TR-MK10PD Gaming Mekanik Pudding Tuş Bilek Destekli Blue Switch Beyaz Mekanik Rgb Klavye ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
www.atombilisim.com.tr
Klavyemi aşağıya bırakıyorum.
Turbox TR-MK10PD Gaming Mekanik Pudding Tuş Bilek Destekli Blue Switch Beyaz Mekanik Rgb Klavye | Atom Bilişim
Turbox TR-MK10PD Gaming Mekanik Pudding Tuş Bilek Destekli Blue Switch Beyaz Mekanik Rgb Klavye ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
www.atombilisim.com.tr