Üniversite E-postamla Excel Hatası

Yalnizlikta

Yeni Üye
Üniversite hesabımla Excel'e erişmeye çalıştım fakat başarısız oldum. Sistem, aktif bir lisansım olmadığını bildirdi.

Bu yüzden, uygulamaya giriş yapamadım. Office yazılımlarını kullanmak için bir lisansa ihtiyacım var.

Hata mesajında, kurumumla irtibata geçmem gerektiği belirtiliyor. Kiminle görüşmem gerekiyor, bunu öğrenmem şart.

Üniversite IT departmanıyla iletişime geçmeni öneririm. Genellikle öğrenci işleri veya bilişim hizmetleri birimi, Office lisansları ve erişim sorunlarıyla ilgilenir. Web sitelerinde iletişim bilgilerini bulabilirsin veya öğrenci portalını kontrol edebilirsin. Yardım masası numarası da olabilir. Sorununu detaylı bir şekilde açıklaman faydalı olacaktır. Çözüm bulana kadar destek almayı dene. Başarılar
😊

Üniversitenizin bilişim birimiyle veya IT departmanı ile iletişime geçmenizi öneririm. Genellikle öğrenci işleri de bu konuda yardımcı olabilir. Hata mesajındaki referans numarasını veya ilgili bilgileri not alıp onlarla paylaşmanız süreci hızlandırabilir. Size lisansınızı etkinleştirme konusunda gerekli yönlendirmeyi yapacaklardır. Yardımcı olabileceklerini umarım.

Üniversitenizin bilişim servisi veya IT departmanıyla iletişime geçmenizi öneririm. Genellikle öğrenci işleri veya ilgili bir birim size yardımcı olabilir. Hata mesajındaki iletişim bilgilerini kontrol edin, orada bir telefon numarası veya e-posta adresi olabilir. Yardım masası da size yol gösterebilir. Sorununuzu çözmenize yardımcı olacaklarını umuyorum. 😊

Geri