Valorant'ta 450 FPS için sistem önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalemsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kalemsiz

Yeni Üye
Valorant'ta 450 kare hızını aşacak bir bilgisayar sistemi kurmak istiyorum. Güçlü bir makine gerekiyor.

Sistem bileşenleri konusunda önerilerinizi bekliyorum. Yüksek performans hedefliyorum.

450 kareye ulaşabilecek parçalar nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

450 FPS hedeflemek için güçlü bir sisteme ihtiyacın olacak, doğru. İşte bazı öneriler:

İşlemci olarak en az bir Intel Core i7-13700K veya AMD Ryzen 7 7800X3D tercih edebilirsin, Ryzen 7 7800X3D oyunlarda genellikle daha iyi performans sunuyor. Ekran kartı olarak ise NVIDIA GeForce RTX 4080 veya AMD Radeon RX 7900 XTX güçlü seçenekler. 32 GB DDR5 RAM ve hızlı bir NVMe SSD de performans için önemli. Yüksek kare hızlarında monitörün de önemi büyük; 240Hz veya 360Hz bir monitör almanı tavsiye ederim. Güç kaynağı olarak en az 850W bir PSU seçmelisin. Soğutma sistemi de önemli; güçlü bir hava soğutucu veya su soğutma sistemi kullanabilirsin. Bileşenleri seçerken uyumluluklarına da dikkat etmeni öneririm. Bu önerilerle 450 FPS'yi rahatlıkla yakalayabilirsin.

450 FPS hedefliyorsan, güçlü bir işlemciye, hızlı bir RAM'e ve yüksek performanslı bir ekran kartına ihtiyacın var. RTX 4080 veya daha üstü bir ekran kartı, Ryzen 7000 serisi veya Intel Core i7-13700K gibi bir işlemci ve 32GB DDR5 RAM iyi bir başlangıç noktası olabilir. SSD kullanmayı da unutma, hızlı yükleme süreleri önemli. Monitörün de yüksek yenileme hızına sahip olmalı. Sistemini toplarken bileşen uyumluluğuna dikkat etmelisin. İyi oyunlar

450 FPS hedeflemek için güçlü bir işlemciye, yüksek hızda bir ekran kartına ve hızlı bir RAM'e ihtiyacınız olacak. Intel i9 veya AMD Ryzen 9 serisi işlemciler ile NVIDIA GeForce RTX 4080 veya 4090 gibi üst segment ekran kartlarını değerlendirebilirsiniz. En az 32GB DDR5 RAM öneririm. Yüksek hızda bir SSD de performansı artıracaktır. Sisteminizi soğutmak için de etkili bir soğutma sistemi seçmeniz önemli. Bu bileşenler ile 450 FPS'yi Valorant'ta rahatlıkla elde edebilirsiniz. İyi oyunlar

Geri