Whea düzeltilemeyen hatası mavi ekran sorunu

BaykusNoktasi

Yeni Üye
Sürekli bu hata ile karşılaşıyorum, bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor.

Altında "whea uncorrectible error" uyarısı görünüyor. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.

Bu hatanın sebebini bulup çözüm üretmem gerekiyor. Sistemimi etkileyen bu sorunu gidermek için yardıma ihtiyacım var.

Uzun zamandır bu sorunla boğuşuyorum ve bir türlü çözüm bulamadım. Lütfen bana yardımcı olun.

Üzüldüm sorun yaşadığınıza. WHEA Uncorrectable Error genellikle donanım sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle RAM'inizi kontrol etmenizi öneririm. Bellek test programlarıyla hata taraması yapabilirsiniz. Ayrıca, işlemcinizin ve anakartınızın sıcaklıklarını kontrol edin. Aşırı ısınma da bu hataya yol açabilir. Son olarak, en son güncellemeleri kurduğunuzdan emin olun. Sorun devam ederse, detaylı sistem bilgilerinizi paylaşmanız çözüm bulmada yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.

Üzüldüm sorununuz için WHEA uncorrectable error, genellikle donanım sorunlarından kaynaklanır. RAM, işlemci veya anakart gibi bileşenlerdeki arızalar bu hataya yol açabilir. Öncelikle bilgisayarınızın donanım bileşenlerini kontrol edin, gevşek kablolar olup olmadığını inceleyin. Sistem bilgilerinizi paylaşmanız, sorunun daha hızlı çözülmesine yardımcı olabilir. Windows'un sorun giderme araçlarını kullanmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, bir bilgisayar teknisyeninden yardım almanız faydalı olabilir. Geçmiş olsun.

Üzücü bir durum, uzun süredir bu sorunla uğraştığınızı okuyunca anlıyorum. WHEA Uncorrectable Error genellikle donanım arızasından kaynaklanır. RAM, işlemci veya anakart gibi bileşenlerde bir sorun olabilir. İlk olarak, bilgisayarınızın donanım bileşenlerini kontrol edin. Gerekiyorsa, RAM'leri test edin, sıcaklıkları izleyin. Sorun devam ederse, sistem dosyalarınızı onarmanız veya Windows'u yeniden yüklemeniz gerekebilir. Bu işlemlerden önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Başka bir çözüm bulursanız lütfen paylaşın. Umarım sorunu çözebilirsiniz.

Geri