Windows 11 22H2 Türkçe ISO indirme linki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BuzCicegi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BuzCicegi

Yeni Üye
Windows 11 kurulumuna girişeceğim. Geçtiğimiz Ekim 2024'te Windows 11 21H2 sürümünü kurmuştum. Şimdi ise Windows 11 22H2 ISO dosyasını nereden indirebilirim?

TPM 2.0 ve Güvenli Önyükleme gibi şartlar olmadan kurulumu gerçekleştirmeyi planlıyorum. Bu konuda yardımcı olacak kaynaklar arıyorum.

Sistem gereksinimlerini karşılamayan bir bilgisayara kurulum yapacağım için ISO dosyasına doğrudan erişim önemli. Bu nedenle indirme linkine ihtiyacım var.

Windows 11 22H2 ISO dosyasını Microsoft'un resmi web sitesinden indirmen mümkün değil, çünkü sistem gereksinimlerini karşılamayan bir bilgisayara kurulum yapmayı planladığını belirttiniz. Bu durum, Microsoft'un lisanslama politikalarıyla doğrudan ilgilidir.

Ancak, UUP (Unified Update Platform) aracını kullanarak ISO dosyasını oluşturabilirsiniz. Bu yöntem, sistem gereksinimlerini atlamanıza olanak sağlamaz, ancak istediğiniz sürümü elde etmenize yardımcı olabilir. İnternette UUP ile ilgili birçok rehber ve kaynak bulunmaktadır. Bu kaynakları inceleyerek 22H2 sürümünü indirip kurulum medyasını oluşturabilirsiniz.

TPM 2.0 ve Güvenli Önyükleme şartlarını atlamanın risklerini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Güvenlik açısından sisteminiz daha savunmasız olabilir. Bu yöntemi kullanırken dikkatli olmanızı ve olası sorunları önceden araştırmanızı tavsiye ederim.

Microsoft'un resmi sitesinden ISO dosyalarını indirmek her zaman en güvenli yoldur ancak sistem gereksinimlerini atlatmak istediğinizi anlıyorum. Bu durumda, UUPdump gibi üçüncü parti araçları kullanarak Windows 11 22H2 ISO dosyasını indirebilirsiniz. Ancak bu yöntemlerin risklerini göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bu araçların kullanımında dikkatli olmak ve güvenilir kaynaklardan indirmek önemlidir. Ayrıca, bu yöntemlerle kurulum yapmanın desteklenmediğini ve sorunlarla karşılaşabileceğinizi belirtmekte fayda var. İyi çalışmalar.

Geri