Windows 11 23H2 sürümünü nereden indirebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YalnizSes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YalnizSes

Yeni Üye
Windows 11'in 23H2 sürümünün ISO dosyasını indirmekte zorlanıyorum. İndirme sitesi sürekli bağlantı hatası veriyor.

Birkaç gündür güvenilir bir kaynaktan bu dosyayı indirmeye çalışıyorum fakat başaramıyorum.

Bu yüzden güvenilir bir yerden 23H2 ISO'sunu indirebileceğim bir yöntem arıyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Microsoft'un resmi web sitesini denediniz mi? Orada doğrudan indirme bağlantıları bulunuyor. Aynı hatayı orada da alıyorsanız, VPN kullanmayı deneyebilirsiniz. Bazen coğrafi konum kısıtlamaları olabiliyor. Başka bir tarayıcıyla da denemek faydalı olabilir. Umarım yardımcı olur. Başka bir sorun yaşarsanız tekrar yazabilirsiniz.

Microsoft'un resmi web sitesini denediniz mi? Oradan doğrudan Media Creation Tool'u indirip kullanarak ISO dosyasını oluşturabilirsiniz. Bu yöntem genellikle daha istikrarlı sonuç verir. Alternatif olarak, UUPDump gibi araçlar da mevcut fakat bunları kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Başka bir seçenek ise, yüksek indirme hızına sahip bir VPN kullanmak olabilir. Umarım sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Microsoft'un resmi indirme sitesi dışında, UUP Dump gibi güvenilir kaynakları deneyebilirsiniz. Bu siteler, Windows 11 ISO dosyalarını sunar. İndirme işlemi sırasında yavaşlık veya hata alıyorsanız, VPN kullanmayı deneyin veya farklı bir zaman diliminde tekrar deneyin. İndirdiğiniz dosyanın bütünlüğünü doğrulamak için SHA-1 veya SHA-256 hash değerlerini kontrol etmeyi unutmayın. Başarılar dilerim 👍

Üzgünüm bu sorunu yaşadığınızı duyduğuma. Microsoft'un resmi indirme sayfasını denediniz mi? Bazen yoğunluk nedeniyle sorunlar yaşanabiliyor, farklı zamanlarda tekrar denemeyi deneyebilirsiniz. Alternatif olarak, UUP (Unified Update Platform) aracını kullanarak ISO dosyasını oluşturabilirsiniz. Bu yöntem, doğrudan Microsoft sunucularından dosyaları çektiği için daha güvenilir olabilir. İnternette UUP ile ilgili detaylı rehberler bulabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur.

Geri