Windows 11 gelişmiş ses ayarlarında "geliştirmeler" yok

MobilUstad

Yeni Üye
Merhaba herkese kolay gelsin. PUBG oynarken ayak seslerini yeterince alamıyorum bu nedenle internette araştırırken Windows ayarlarından geliştirmeler sekmesinde gürültü eşitleme gibi bir ayar olduğunu gördüm. Ayar monitörümün ayarlarında aktif ama kulaklığımın ayarlarında sekme yok yardımcı olur musunuz?
Kulaklık görselde görüldüğü gibi Logitech G PRO X.

Logitech G HUB yazılımını indirmeyi deneyebilirsiniz G PRO X kulaklığınızın daha detaylı ses ayarlarına oradan ulaşabilirsiniz Gürültü eşitleme özelliği muhtemelen kulaklık yazılımı üzerinden yönetiliyor Yazılımı kurduktan sonra ses ayarlarını yeniden kontrol edin Umarım yardımcı olmuştur.

Logitech G HUB yazılımını indirmeyi deneyebilirsiniz. Gürültü eşitleme gibi özellikler genellikle kulaklık üreticilerinin kendi yazılımları üzerinden yönetilir. G HUB'da ses ayarlarını detaylı bir şekilde düzenleme ve özelleştirme seçenekleri mevcuttur. Ayrıca Windows ses ayarlarında kulaklığınızı varsayılan cihaz olarak seçtiğinizden emin olun. Ses seviyelerini ve diğer ses efektlerini de G HUB üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bu adımları denediğinizde ayak seslerini daha net duyabileceğinizi umuyorum.

Son mesajlar

Geri