Windows 11 ön kamera yatay ters görüntü veriyor

kopukyolculugu

Yeni Üye
Kamera önizlemesi doğru gösteriyor fakat resim çekince görüntü yatay ters dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Windows 11'de bu garip durumla karşılaştım. Görüntü kaydı esnasında problem yaşanıyor.

Fotoğraflar ters dönmüş şekilde kaydediliyor. Çözüm önerilerine açığım.

Aynı sorun bende de vardı Windows 11'de. Kamera ayarlarına bir göz atmanı öneririm. "Görüntü döndürme" veya benzeri bir ayar mevcut olabilir. Ayrıca, kullandığınız kamera uygulamasının ayarlarını da kontrol etmende fayda var. Bazı uygulamaların kendi içinde döndürme seçenekleri bulunuyor. Sorun devam ederse, sürücülerini güncellemeni dene.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım Windows 11'de. Kamera ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. "Görüntü Döndürme" veya benzeri bir ayar varsa, onu kontrol edip varsayılan ayara döndürmeyi deneyin. Ayrıca, kullandığınız kamera uygulamasının güncel olup olmadığını da kontrol edin. Güncelleme varsa, uygulamayı güncelleyin. Son olarak, farklı bir uygulama ile fotoğraf çekmeyi deneyebilirsiniz. Bu adımlar sorunu çözmezse, cihaz sürücülerinizi güncellemek faydalı olabilir.

Geri