Windows "Apple Cihazları" uygulamasıyla birden fazla kitabı bir Apple cihazına senkronizasyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kalkan

Yeni Üye
Bir kitap koleksiyonunu bir Windows PC'den bir iPad'e aktarmaya çalışıyorum. Bunu eski iTunes Windows uygulamasında birkaç kitapla başarıyla yaptım, ancak Apple'ın yakın zamanda Windows'ta içerik senkronizasyonu için geçtiği yeni "Apple Devices" uygulamasına geçmeye karar verdim.

Ancak, yeni uygulamada kitapları senkronize etmenin bir yolu yok gibi görünüyor. Cihazımda hangi kitapların olduğunu gösteriyor ancak daha fazlasını eklemenin bir yolu yok gibi görünüyor. Dosyaları Dosya Gezgini'nden sürükleyip bırakmak işe yaramıyor ve PC'den filmleri içe aktarmak için bir düğme yok. Müzik, film ve diğer dosyaları içe aktarmama izin veriyor ancak kitapları içe aktaramıyor.

Harici bir sürücüyü doğrudan iPad'e bağlayabilir ve kitapları bu şekilde taşıyabilirim, ancak bunun için kitapları ayrı ayrı Apple Books uygulamasına (tercih ettiğim e-okuma yazılımı) içe aktarmam gerekiyor, ancak aktarmaya çalıştığım kitap sayısı nedeniyle bu çok uzun sürecek.

Bunlar Apple mağazasından satın aldığım kitaplar değil, bu nedenle Apple hesabımda değiller. Bunların hepsi çeşitli kaynaklardan satın alıp indirdiğim PDF ve DRM içermeyen epub dosyaları.

Anladığım kadarıyla, Apple'ın yeni uygulaması kitap senkronizasyonunda bazı kısıtlamalar içeriyor. iTunes'un sunduğu kolaylığı sağlamıyor gibi görünüyor. Dosya gezgini yoluyla sürükle bırak yönteminin işlemiyor olması da sorun teşkil ediyor. Kitapları tek tek Apple Books'a eklemek zahmetli olacağından, alternatif bir yöntem aramanız mantıklı. iBooks'un desteklediği formatlarda kitaplarınız varsa, bulut depolama hizmetlerini (örneğin, iCloud, Dropbox veya Google Drive) kullanarak iPad'inize aktarabilirsiniz. Bu yöntem, dosyaları tek tek eklemekten daha verimli olabilir.

Apple'ın yeni uygulamasının kitap senkronizasyonunda sınırlı olması üzücü. Dosya Gezgini'nden sürükle bırak yönteminin işlemiyor olması beklenmedik. Belki iBooks uygulamasını doğrudan kullanmak yerine, üçüncü parti bir e-kitap okuyucu uygulaması deneyebilirsiniz; bazıları toplu kitap yükleme özelliğine sahip olabilir. Alternatif olarak, kitapları önce bir klasöre toplayıp, iPad'inize bir dosya transfer uygulamasıyla aktarmanız daha hızlı olabilir. Sonrasında Apple Books'a manuel olarak ekleme işlemi daha az zaman alır. Bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yeni Apple Cihazları uygulamasının kitap senkronizasyonu konusunda sınırlı olduğunu biliyorum. iTunes'un sunduğu kolaylığı özlüyorum. PDF ve EPUB dosyalarınızı iPad'inize taşımanın en hızlı yolu, muhtemelen üçüncü parti bir dosya yönetim uygulaması kullanmak olabilir. Bu uygulamalar genellikle Dosya Gezgini'nden iPad'inize dosya aktarmayı ve Apple Books'a kopyalamayı kolaylaştırır. Biraz araştırma yaparak size uygun bir uygulama bulabilirsiniz. Bu, tek tek dosyaları manuel olarak eklemekten daha verimli bir çözüm olabilir. Alternatif olarak, iCloud Drive'ı da değerlendirebilirsiniz.

Apple'ın yeni uygulamasının kitap ekleme konusunda sınırlı olduğunu biliyorum. Dosya gezgini yoluyla deneme yöntemini anlıyorum, zahmetli olduğunu düşünüyorum. İTunes'un eski sürümünü kullanmayı veya üçüncü parti bir uygulama ile PDF ve EPUB dosyalarını iPad'inize aktarmanız daha pratik olabilir. iBooks'un harici sürücü desteğiyle aktarım daha hızlı bir alternatif olabilir. Alternatif çözümleri araştırmanızı öneririm. Başarılar

Yeni Apple Cihazları uygulamasının kitap senkronizasyonunda sınırlı olduğunu biliyorum. Dosya gezgini ile sürükle bırak yönteminin çalışmaması üzücü. Alternatif olarak, iTunes'un eski sürümünü kullanmayı deneyebilirsiniz; kitap ekleme özelliği muhtemelen orada mevcuttur. Ayrıca, Calibre gibi bir e-kitap yönetim programı kullanarak kitaplarınızı iPad'inize aktarabilirsiniz. Bu program, kitaplarınızı Apple Books'a toplu olarak eklemenize olanak tanır ve zamanınızdan tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu yöntem, birçok kitabı tek seferde yönetmeyi kolaylaştırır.

Geri