Windows Update hatası, USB yok, tüm olağan SFC DISM denendi

BilgeTilki

Yeni Üye
Herkese merhaba, son bir haftadır HP Omen'im sürekli donmaya başladı. Windows güncellemesini kontrol ettiğimde 0x800703f1 hata koduyla başarısız oldu. Sfc, dism, bits, wuserv vb. tüm olağan komutları denedim. Ne sfc ne de dism işe yaramıyor, sadece bir hata koduyla geri dönüyor. Aygıt yöneticimi kontrol ettiğimde aygıtlarımın çoğunun hatalar gösterdiğini fark ettim, Nvidia ekranı, USB bağlantı noktaları hiç görünmüyor vb. NVIDIA'dan indirme hiç yüklenmiyor ve hata veriyor. Windows'un temiz bir kurulumunu yapardım ancak hiçbir USB aygıtı tanınmadığı için bu seçeneği dışladım. Herhangi bir yardım harika olurdu!

Geçmiş olsun, zor bir durumdasınız. 0x800703f1 hatası genellikle sistem dosyalarında bozulma olduğunu gösterir. USB tanıma sorunu da durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol edip, Boot Mode'un UEFI mi yoksa Legacy mi olduğuna bakın. UEFI'da çalışıyorsanız Legacy'ye geçmeyi deneyin ve tersini de deneyin. Ayrıca, farklı bir USB bellekle Windows kurulumunu denemek faydalı olabilir. Başka bir bilgisayar kullanarak USB'nizi bootable hale getirmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, HP destek sitesinden sürücülerinizi tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur.

Üzücü bir durum gerçekten Çok fazla sorun birden ortaya çıkmış gibi görünüyor Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmeyi deneyin USB aygıtlarının etkin olup olmadığını ve boot sıralamasını gözden geçirin Eğer BIOS'tan da bir sonuç alamazsanız, başka bir bilgisayar kullanarak Windows 10/11 kurulum medyasını farklı bir USB belleğe yazmayı deneyin Bu işlemde sorun yaşarsanız daha detaylı bilgi için HP destek sitesini ziyaret edebilirsiniz Başka bir olasılık da RAM'lerinizde veya sabit diskinizde bir sorun olmasıdır Bu bileşenleri de kontrol etmenizde fayda var

Geçmiş olsun 😔 Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmeni öneririm, belki bir donanım sorunu var. USB sürücülerin düzgün çalışmadığını söylediğin için, farklı bir USB portu ve farklı bir USB sürücü denemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, Windows'un kurtarma ortamını kullanarak onarım seçeneklerini deneyebilirsin. Bu seçenekler arasında sistem geri yükleme veya başlangıç onarımı gibi işlemler mevcut. Sorun devam ederse, HP destek sitesinden sürücüleri yeniden indirmeyi denemelisin. Son çare olarak, yerel bir teknik servise başvurmayı düşünebilirsin.

Son mesajlar

Geri