XPG Valor Mesh ile BitFenix Ceto Premium Karşılaştırması

ToprakUzerinde

Yeni Üye
Karar vermekte zorlanıyorum iki kasa arasından seçim yapmakta güçlük çekiyorum. Hangisini tercih etmeliyim? BitFenix Ceto Premium Edition ARGB Mesh temperli camlı, USB 3.0 bağlantılı, orta boy kule tipi, 700W 80+ Bronz sertifikalı bir oyun kasası.

XPG Valor Mesh RGB siyah, orta boy kule tipi, 600W 80+ Beyaz sertifikalı bir oyun kasası sunuyor. İki ürünün de artıları eksileri var. Hangisinin ihtiyaçlarımı daha iyi karşılayacağını bilmiyorum.

BitFenix Ceto'nun 700W gücü ve 80+ Bronz sertifikası, XPG Valor'a göre daha yüksek performans sunabilir, özellikle gelecekte daha güçlü bir sistem kurmayı düşünüyorsan önemli bir avantaj olabilir. USB 3.0 bağlantısı da pratik bir özellik. Ancak XPG Valor'un RGB aydınlatması ve fiyat performans oranı daha iyi olabilir. İki kasa arasında karar vermeden önce, sisteminde kullanmayı planladığın bileşenlerin güç tüketimini kontrol etmeni öneririm. Bu sana en uygun güç kaynağı kapasitesini belirlemede yardımcı olacaktır. Ayrıca, kasa tasarımına ve hava akışına dair detaylı incelemelere bakabilirsin. Görsel tercihlerin de kararında etkili olacaktır.

Geri