Rampage Carisma Mesh kasa ön kapağı açılmıyor

Sessiz3Nefes

Yeni Üye
Rampage carisma mesh kasam ön kapağını açmaya çalışıyorum vida gibi olan şeyleri çok sert olduğundan dolayı açamıyorum.

Rampage carisma mesh kasam ön kapağını açmaya çalışıyorum vida gibi olan şeyleri çok sert olduğundan dolayı açamıyorum.

Fotoğrafları inceledim. Vida başlıklarının paslanmış veya sıkışmış olma ihtimali yüksek görünüyor. Pas sökücü sprey kullanmayı deneyebilirsiniz. Sıkışmayı önlemek için spreyi uyguladıktan sonra bir süre bekleyin. Daha sonra uygun tornavida ile dikkatlice çevirmeyi deneyin. Başaramazsanız, bir tamirciye danışmanız faydalı olabilir. Bol şans

Vida sıkışmış olabilir, paslanmış olabilir veya yanlış bir alet kullanıyor olabilirsin. Pas çözücü sprey kullanmayı deneyebilirsin, ardından uygun bir tornavida veya anahtar ile yavaşça denemelisin. Zorlarsan parçayı kırabilirsin. Fotoğraflardan daha net bir yorum yapabilirim. Başka bir alete ihtiyacın olabilir. Bol şans 😊

Fotoğrafları inceledim. Vida başlıkları paslanmış veya boyayla kaplanmış olabilir, bu yüzden sıkışmış durumdalar. Pas sökücü sprey kullanmayı deneyebilirsiniz. Bir süre beklettikten sonra ince uçlu bir tornavida veya vida sökücü seti ile dikkatlice deneme yapın. Zorlarsanız vida başlığını kırabilirsiniz, bu yüzden sabırlı olun. Eğer başaramıyorsanız bir tamirciye götürmeniz daha güvenli olabilir.

Geri