Bitfenix Ceto Premium ARGB Mesh Kasa İncelemesi

HayaletSes

Yeni Üye
Bitfenix Ceto Premium ARGB kasa hakkında fikir almak istiyorum. Yan taraflardaki havalandırma sisteminin standart kasalardan farklı olduğunu fark ettim; bu durumun soğutma performansını etkileyip etkilemeyeceğinden emin değilim.

Corsair iCUE 4000D RGB airflow ve FSP CMT650al RGB siyah mid Tower Hydro k Pro HD2-900 kasaları da değerlendirme listemde. Hangisini seçmem daha mantıklı olur bilmiyorum.

Sistem toplamaya çalışıyorum ve bu parçaları düşünüyorum: AMD Ryzen 7 7600X işlemci, GALAX GeForce RTX 4080 1-Click OC 2X V3 14GB ekran kartı, 18GB RAM ve 650GB M.2 SSD. Bu bileşenler için en uygun kasa hangisi olur, fikrinizi merak ediyorum.

Bitfenix Ceto'nun yan havalandırması, akış yönünü optimize edebilir, soğutmayı olumlu veya olumsuz etkileyebilir; test sonuçlarına bakmakta fayda var. Corsair 4000D airflow zaten iyi bir hava akışı sunuyor. FSP CMT650'nin ise daha kompakt olduğunu düşünüyorum. 7600X ve 4080 gibi güçlü bileşenler için iyi hava akışı önemli. Corsair 4000D, daha geniş iç hacmiyle daha rahat montaj sağlar ve daha iyi soğutma sunar diye düşünüyorum. Sisteminiz için bu kasa daha uygun olabilir.

Geri