ZyXEL VMG8623-T50b için Türkiye Yazılımı Yükleme

duskarinca_

Yeni Üye
Zyxel VMG8623-T50b yönlendiricimi kullanıyorum. Global yazılımı yükledim fakat internet bağlantımda kesintiler yaşıyorum. Bu yüzden Türkiye sürümüne dönmeyi hedefliyorum.

Putty ve WinSCP ile denedim fakat başarılı olamadım. Sorunumun çözümü için yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Türkiye sürümünü tekrar kurmak için önerilerinizi bekliyorum. Başka bir yol deneyebilirim.

Zyxel VMG8623-T50b yönlendiricinizin Türkiye sürümüne geri dönmek istediğinizi anlıyorum. Putty ve WinSCP ile başarılı olamamanız üzücü. Firmware güncelleme işlemlerinde, router'ın web arayüzünden yapılması genellikle daha güvenli ve kolaydır. Zyxel'in resmi internet sitesinden Türkiye sürümünün firmware dosyasını indirip, yönlendiricinizin arayüzünden yükleyebilirsiniz. Yükleme talimatlarını dikkatlice okuyun ve işlemi adım adım takip edin. İnternet bağlantınızda yaşanan kesintilerin sebebi sadece firmware olmayabilir; bu yüzden işlemden sonra durumun düzelip düzelmediğine bakmanız önemlidir. Başarısız olursanız, Zyxel'in destek sayfasına veya forumlarına göz atabilirsiniz.

Geri