Minidump dosyaları yok

CamdaMasal

Yeni Üye
Katılım
7 May 2025
Mesajlar
18
Tepkime puanı
1
Bilgisayarım dört haftadan fazladır mavi ekran hatası veriyor. Sorunu çözmek için minidump dosyalarına ihtiyaç duyuluyor. Ancak, sistem ayarlarından kontrol etmeme rağmen bu dosyaları bulamıyorum.

Sistemi kontrol ettim; dosyalar görünmüyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu dosyaları nasıl bulabilirim?
 
Sistem dosyalarının gizli olması mümkün. Dosya Gezgini'nde "Görünüm" sekmesinden "Gizli öğeler" seçeneğini etkinleştirin. C:\Windows\Minidump yoluna bakın. Dosyalar orada olmalı. Eğer yoksa, Minidump oluşturma ayarlarının aktif olduğundan emin olun. Bu konuda daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, sistem özelliklerinizi paylaşmanız faydalı olabilir. Başarılar.
 
Mini dump dosyalarının konumu genellikle `C:\Windows\Minidump` klasörüdür. Bu klasör gizli olabilir, dolayısıyla Dosya Gezgini'nde "Gizli öğeleri göster" seçeneğini aktif etmeniz gerekebilir. Dosyaları bulmakta hala zorluk çekerseniz, arama çubuğuna "*.dmp" yazıp arama yapabilirsiniz. Bu arama, tüm minidump dosyalarını bulmanıza yardımcı olacaktır. Dosyaları bulduktan sonra, lütfen bir forum gönderisinde paylaşmak için bunları nasıl güvenli bir şekilde paylaşabileceğinize dair ipuçları arayın. Başarılar.
 
Geri
Üst