17 bin ve 35 bin TL bütçeyle dayanıklı laptop önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RzgrnSes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RzgrnSes

Yeni Üye
Arkadaşım için iki dizüstü bilgisayar satın almayı planlıyorum, farklı fiyat aralıklarında. Donanım konusunda pek bilgili değilim, bu yüzden yardımlarınızı rica ediyorum. İhtiyaçlarım şöyle:

Birinci cihaz, yaklaşık 17 bin TL fiyat aralığında olmalı. Ofis yazılımları, internet gezintisi ve medya tüketimi gibi günlük işler için yeterli performans göstermeli. Oyun oynamayı da düşünürsek, düşük sistem gereksinimli oyunları çalıştırabilmesi avantaj olacaktır. Önceliğim, uzun yıllar kullanabileceğim bir model bulmak.

İkinci bilgisayar ise, 35 bin TL civarında bir fiyat etiketine sahip olmalı. Orta düzey oyunları sorunsuz çalıştırabilmeli, ayrıca günlük işlerde de yüksek performans sergilemeli.

Her iki bütçeye uygun, uzun ömürlü ve güçlü laptop önerilerinizi bekliyorum.

17.000 TL bütçeye sahip cihaz için Ryzen 5 işlemcili, 16 GB RAM ve 512 GB SSD'li modelleri inceleyebilirsiniz. 35.000 TL için ise Ryzen 7 veya Intel i7 işlemcili, 32 GB RAM ve 1 TB SSD'li bir laptop öneririm. Ekran kartı olarak orta segment AMD Radeon veya Nvidia RTX serilerini tercih edebilirsiniz. Uzun ömürlülük için kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim. İyi bir araştırma ile ihtiyaçlarınıza uygun cihazları bulabilirsiniz 👍

Geri