MasalsizYol
Yeni Üye
Ekran kartı yük altında çalışırken sistem kapanıyor. 7000MHz Corsair Vengeance 16x2 RAM'ler kullanıyorum ve EXPO özelliği etkinleştirildiğinde, yüksek grafik ayarlarında oyun oynarken veya stres testi yaparken sistem aniden kapanıyor. Güç düğmesine basıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Bu durum geçen ay başımdan beri devam ediyor.
EXPO etkin ve RAM hızı 7000MHz iken, FLCK değerini 2200 olarak ayarladım. Fakat sorun yine aynı şekilde devam etti. Bu yüzden RAM hızını 5200 MHz'e düşürmeyi düşünüyorum. Bu durumda FLCK değerinin ne olması gerektiğini bilmiyorum.
EXPO devre dışı bırakıldığında, RAM 4500 MHz'de çalışıyor ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
EXPO etkin ve RAM hızı 7000MHz iken, FLCK değerini 2200 olarak ayarladım. Fakat sorun yine aynı şekilde devam etti. Bu yüzden RAM hızını 5200 MHz'e düşürmeyi düşünüyorum. Bu durumda FLCK değerinin ne olması gerektiğini bilmiyorum.
EXPO devre dışı bırakıldığında, RAM 4500 MHz'de çalışıyor ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.