Arızalı MSI B550M Pro VDH Wi-Fi anakart onarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kule

Yeni Üye
Kardeşimin anakartına yanlışlıkla 70 ml kola dökülmesi sonucu cihaz çalışmaz oldu. Güç tuşuna bastığımızda, ışıkları ve fanı kısaca çalışıp hemen kapanıyor, tekrar denediğimizde ise hiçbir tepki vermiyor. Bu sorunu nerede çözdürebileceğimiz konusunda tavsiye arıyorum.

Ülke genelinde güvenilir bir tamir merkezi önerebilir misiniz? Anakartın tamir edilmesi mantıklı mı yoksa yenisini almak daha mı iyi olur? Fiyat karşılaştırması yapmak istiyorum.

MSI B550M Pro VDH Wi-Fi modeli anakart için önerilerinizi bekliyorum. Tamir maliyetini de göz önünde bulundurmalıyız.

Çok üzücü bir durum, gerçekten kötü olmuş. Kola dökülmesi anakartta ciddi hasara yol açmış olabilir. Ülke genelinde tamir merkezi önermek zor, bulunduğunuz şehri belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. MSI B550M Pro VDH Wi-Fi anakartın tamir edilebilir olması mümkün ancak maliyeti yeni bir anakartın fiyatına yakın olabilir. Tamir ettirmeden önce birkaç teknik servise fiyat teklifi almanızda fayda var. Yeni anakart alırken fiyat karşılaştırması yapmayı unutmayın. Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

Geri