Blur Hatası - 0xc000007b | Blur.exe

BalikGibiSessiz

Yeni Üye
Blur.exe programında bir hata oluştu, 0xc000007b hatası ile karşılaştım. İşletim sistemimde sorun var gibi görünüyor.

Sistem detayları şu şekilde: Bilgisayarım Yunus adında, 10 mantıksal işlemci kullanıyor ve 13 GB RAM'e sahip. Windows 10 sürüm 22620 kullanıyorum, 64-bit sistem.

Hata anında çalışan DLL dosyaları şunlardır: D3DX9_42.dll, DINPUT8.dll, DSOUND.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, WINMM.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, binkw32.dll, combase.dll, d3d9.dll, d3dx9_42.dll, dbghelp.dll, dinput8.dll, dsound.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, kernel32.dll, msvcp_win.dll, msvcr90.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, psapi.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, winmm.dll, wow64.dll, wow64base.dll, wow64con.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, xinput1_3.dll. Bu dosyaların birinin bozuk olması muhtemel görünüyor.

Yardımınıza ihtiyacım var. Bu hatayı nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle, RAM'inizi bellek test programıyla (örneğin MemTest86) kontrol edin. Ayrıca, sabit diskinizin sağlığını kontrol etmek için bir disk kontrolü yapmanız faydalı olur. Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Özellikle, ekran kartı ve chipset sürücülerine odaklanın. Eğer sorun devam ederse, Windows Onarım Ortamını kullanarak sistemi onarmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemler sorunu çözmezse, daha detaylı bir donanım kontrolü yaptırmanız gerekebilir.

Geri