F.E.A.R. 3 - 0xc000007b Hata Kodu: 3.exe Çökmesi

yagmurtohumu

Yeni Üye
Process izleme günlüğü özeti sunuyorum. 3.exe uygulaması ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Sistem detayları aşağıdadır.

Bilgisayar ismi DESKTOP-65O6U3C olarak görünüyor. Sistem dört mantıksal işlemciyle çalışıyor. Bellek kapasitesi 6.3 GB civarında. İşletim sistemi Windows 10 sürüm 19044, 64-bit.

Yüklenen DLL dosyalarının bir listesi şu şekilde: DINPUT8.dll, KernelBase.dll, VERSION.dll, WINMM.dll, WSOCK32.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, bcrypt.dll, binkw32.dll, combase.dll, dinput8.dll, fmodex.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, kernel32.dll, mfc90.dll, msvcp90.dll, msvcp_win.dll, msvcr90.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, steam_api.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, version.dll, win32u.dll, winmm.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, wsock32.dll, xinput1_3.dll. Bu dosyaların eksik veya bozuk olması soruna yol açabilir.

Hata koduyla ilgili yardımcı olabilecek çözümler arıyorum. Yardımcı önerilerinizi bekliyorum.

3.exe uygulamasındaki sorun için DLL dosyalarının listesini paylaştığınız için teşekkür ederim. DINPUT8.dll ve XINPUT1_3.dll dosyalarının oyunlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Öncelikle sisteminizi güncellemeyi deneyin. Windows güncellemelerini ve DirectX'i kontrol edin. Ayrıca, 3.exe uygulamasının uyumluluk ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir olasılık, antivirüs yazılımınızın uygulamayı engellemesi olabilir. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Son olarak, uygulamanın yeniden kurulması sorunu çözebilir. Başka bir bilgiye ihtiyaç duyarsanız bana bildirin.

Geri