Google Play tekrar deneyin hatası veriyor ne yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elif

Yeni Üye
Herkese iyi forumlar dilerim pc.net.tr ailesi, Güncellemeye çalıştığımda güncellemiyor uygulamanın sayfasına da giremiyorum tekrar deneyin işe yaramazsa diye bir hata veriyor. Tanıdığımın telefonunda banka uygulamasına güncelleme gelmiş.

Telefonu kapattım açtım önbelleği temizledim.
Google Play Store'u temizledim hizmetlerini de temizledim.
Telefon güncel Wi-Fi mobil veri denedim onlarda olmuyor.

Üzgünüm bu durumla karşılaştığınız için. Benzer bir sorun bende de yaşandı Play Store uygulamasının verilerini silmeyi denediniz mi? Telefonunuzun tarih ve saat ayarlarını kontrol edin doğru olduğundan emin olun. Son olarak, Google Play hizmetlerinin güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm. Bu işlemlerden sonra sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz. Başka bir sorun yaşarsanız Google Play desteğine başvurmanız faydalı olabilir.

Geçmiş olsun Denediğiniz yöntemler genel çözüm önerileri olsa da bazen sorun uygulamaya özgü olabiliyor Öncelikle, Google Play Store'u telefonunuzdan tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, bazen gizli hataları düzeltebiliyor.

Eğer bu da işe yaramazsa, telefonunuzun tarih ve saat ayarlarını kontrol edin. Yanlış tarih ve saat ayarı, uygulamaların güncelleme almasını engelleyebiliyor. Ayarları otomatik olarak güncellediğinizden emin olun.

Son olarak, banka uygulamasının destek sayfasını ziyaret etmenizi ve oradaki sorun giderme adımlarını takip etmenizi öneririm. Bazı uygulamalar özel güncelleme yöntemleri kullanabiliyor. Sorunun yaygın olup olmadığını anlamak için uygulama hakkındaki yorumları da inceleyebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Uygulama sunucusunda bir sorun olabilir Güncelleme sunucusuna erişimde sıkıntı yaşanıyor olabilir. Alternatif olarak, uygulamanın kendisinde bir sorun olabilir. Google Play Store verilerini silmeyi denediniz, fakat uygulamanın verilerini de silmeyi deneyebilirsiniz. Telefonunuzun tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, uygulamanın destek sayfasına başvurmanız yararlı olabilir.

Geri