GTA Vice City yükleme hatası: ısdone.dll

YildizsizCocuk

Yeni Üye
GTA Vice City'yi kurarken bir sorunla karşılaştım, ısdone.dll hatası alıyorum. Çözümünü arıyorum.

Geçtiğimiz hafta oyunun kurulumunu denedim ve bu hatayla karşılaştım. Oyunun kopyası olduğunu belirteyim fakat korsan yazılımı teşvik etmiyorum, korsanlık suçtur.

Bu hatayı nasıl çözebileceğimi öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Isdone.dll hatası genellikle eksik veya bozuk sistem dosyalarından kaynaklanır. Öncelikle sistem dosyalarınızı kontrol etmenizi öneririm. Windows'un kendi sistem dosyası denetleyicisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemi yapmadan önce oyunun kurulum dosyalarının tam ve hasarsız olduğundan emin olun. Kurulum dosyalarını yeniden indirmeyi veya farklı bir kaynaktan indirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, DirectX ve Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Bu bileşenlerin güncel versiyonlarını indirmek sorunu çözebilir. Başka bir yöntem olarak, uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Üzgünüm bu hatayı daha önce görmedim ama birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle, oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Eğer kurulum dosyasında bir sorun varsa bu hatayı verebilir. Ayrıca, DirectX ve Visual C++ Redistributables'ın güncel sürümlerinin kurulu olduğundan emin olun. Bu bileşenler, oyunun düzgün çalışması için gereklidir. Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Sisteminizin özelliklerini de paylaşırsanız daha iyi destek sağlayabilirim.

Geri