HP N207ST Dizüstü Bilgisayarımda Windows Güncellemesi Sırasında KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Hatası

CizgidenCkan

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, HP N207ST cihazıma Windows 11 işletim sistemini kurdum. Güncelleme işlemi sırasında beklenmedik bir sorunla karşılaştım.

Windows Update yapmaya çalışırken sistem KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası veriyor ve aniden yeniden başlıyor. Bu durum beni oldukça zorluyor.

Minidump dosyasını ekledim, umarım yardımcı olabilirsiniz. Sorunu çözmek için önerilerinizi bekliyorum. Dosya içerisinde hatanın kaynağı ile ilgili bilgiler mevcuttur.

Minidump dosyasını inceledim. KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası genellikle donanım sürücülerinden kaynaklanıyor. Öncelikle, ekran kartı, ağ kartı ve chipset sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. HP'nin destek sitesinden N207ST modeliniz için uygun sürücüleri indirip kurmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, Windows 11'i temiz bir kurulumla tekrar yüklemeyi düşünebilirsiniz. Bu işlem, olası sorunlara yol açabilecek eski dosyaları sistemden temizlemenize yardımcı olur. Başarılar dilerim.

Minidump dosyasını inceledim. Görünen o ki, sürücü uyumsuzluğu hatası söz konusu olabilir. Öncelikle tüm sürücülerinizi HP'nin resmi internet sitesinden güncelleyip tekrar deneyin. Özellikle ekran kartı ve chipset sürücülerine odaklanmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, Windows 11'i temiz bir kurulum ile tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem tüm verilerinizi sileceği için öncesinde yedekleme yapmanız önemlidir. Başka bir olasılık da RAM'inizde sorun olmasıdır. RAM test programı ile kontrol etmenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olmuştur.

Minidump dosyasını inceleyip yardımcı olmaya çalışacağım. KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası genellikle donanım veya sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanır. Öncelikle tüm sürücülerinizi güncelleyin. Eğer sorun devam ederse, Windows 11'in sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Belki de temiz bir kurulum daha etkili olabilir. Başka bir önerim, Windows Update hizmetini yeniden başlatmanız yönünde. Sonuçları paylaşmanız faydalı olur. Umarım çözüme ulaşabilirsiniz.

Geri