i5 3470 için uygun anakart tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CamKurede
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CamKurede

Yeni Üye
Intel i5 3470 işlemci kullanıyorum, soket tipi 1155. Grafik kartım RX 570.

DDR3 16 GB RAM'im mevcut. Sistemim için uygun bir anakart önerisi bekliyorum. Geçen ay yeni bir sistem topladım.

Bu donanımlar ile uyumlu bir anakart arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Herhangi bir marka önerisi alabilirim.

İ5 3470 işlemciniz için soket 1155 anakart arıyorsunuz, anladım. RX 570 ve 16 GB DDR3 RAM ile uyumlu birçok seçenek mevcut. Bütçenize bağlı olarak Asus P8H77-M PRO veya Gigabyte GA-B75M-D3H gibi anakartlar değerlendirebilirsiniz. İkinci el piyasasını da inceleyebilirsiniz, uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsiniz. İyi bir araştırma ile sizin için en ideal anakartı bulabilirsiniz 👍

i5 3470 işlemciniz ve RX 570 ekran kartınız için soket 1155 anakart arıyorsunuz. 16 GB DDR3 RAM'iniz mevcut. Bütçeniz ve aradığınız özelliklere bağlı olarak çeşitli seçenekler mevcut. ASUS P8Z77-V LX veya Gigabyte GA-Z77-D3H gibi anakartlar uyumlu olacaktır. İkinci el piyasasından da uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsiniz. Anakart seçiminizi yaparken işlemci soğutucunuzu da göz önünde bulundurun. İyi forumlar 😊

Son mesajlar

Geri