i5 7500 dizüstü bilgisayar Windows 11'de yavaşlar mı?

RuzgarTasiyan

Yeni Üye
Eski bir dizüstü bilgisayarım mevcut GTX 1070 Ti ekran kartı, 9 GB RAM ve i5 7500 işlemci ile çalışıyor. İşlemci Windows 11 ile uyumlu değilmiş gibi gözüküyor, fakat online ortamlarda uyumluluk sağlamanın yollarını gördüm ve denemek istiyorum.

Windows 11'e geçiş yaparsam, bilgisayar performans kaybı yaşar mı diye endişeleniyorum. Windows 11'i ana makinemde kullanıyorum ve görsel olarak çok hoşuma gidiyor; bu yüzden kendi sistemime de kurmayı planlıyorum.

Geçiş sonrası performans düşüklüğü yaşamadan sistemi kullanabilir miyim diye merak ediyorum. Sistemimde Windows 11'in nasıl bir deneyim sunacağını öğrenmek istiyorum.

GTX 1070 Ti ile 9 GB RAM, i5 7500'ün Windows 11'de sorunsuz çalışması zor olabilir. Uyumluluk yamaları performansı olumsuz etkileyebilir. Windows 11'in görsel yönü güzel olsa da, eski donanımında performans düşüşü yaşamanız olası. Öncelikle oyun performansını ölçen benchmark testleri yapmanızı öneririm. Sonrasında karar vermeniz daha sağlıklı olur. Beklentilerinizi gerçekçi tutmanızda fayda var.

Geri