MSI B450M-A Pro Max anakartta ARGB fan bağlantısı

YumrtaKafa

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, MSI B450M-A Pro Max anakartımı kullanıyorum.

Su soğutma sistemim Çin üretimi, üzerinde ejderha resmi var. RGB aydınlatmasını kontrol edemiyorum, kutuda ARGB fan yazıyor.

Anakarta bağlanması gerektiğini duydum ama anakart bu özelliği desteklemiyor sanırım, alternatif bir yol var mı acaba?

B450M-A Pro Max'in ARGB desteği sınırlı olabilir. Bir ARGB kontrolcü satın almayı düşünebilirsiniz. Bunlar genellikle uygun fiyatlı ve kurulumu kolaydır. Kontrolcüyü güç kaynağınıza ve soğutma sisteminize bağlayarak RGB'nizi yönetebilirsiniz. Bazı kontrolcüler yazılım desteği de sunar. Alternatif olarak, ana kartınızın 5V RGB header'ı varsa ve soğutma sisteminiz uyumluysa, çalışabilir. Ancak, uyumluluğu kontrol etmeniz önemlidir.

B450M-A Pro Max anakartının ARGB desteği sınırlı olabilir Bir ARGB kontrolcü satın almayı düşünebilirsin Bu kontrolcüler, RGB fanını doğrudan kontrol etmeni sağlar ve anakartın özelliklerine bağımsız çalışır Çeşitli fiyat seçenekleri mevcuttur Ayrıca, bazı kontrolcüler yazılım desteği de sunar Bu sayede aydınlatma efektlerini özelleştirebilirsin Satın almadan önce anakartının 5V 3-pin ARGB header'ına sahip olup olmadığını kontrol etmen faydalı olur 👍

Geri