Ryzen 7 7800X3D için uygun anakart tavsiyesi

KuantumParcacigi

Yeni Üye
7800X3D işlemci ve RTX 4070 ekran kartım için uygun bir anakart arıyorum. 6000 TL'lik bir bütçem var. Kablosuz ağ bağlantısı bana gerek yok. Fazla özellikli bir model aramıyorum, anakartlar hakkında pek bilgim yok. Sadece Counter-Strike 2 oynayacağım, belki arada yayın da açarım.

Orta segment bir anakart olsun istiyorum; sorunsuz çalışacak, uzun ömürlü olacak, iyi bir soğutma sistemine sahip bir model tercih ederim. Bu kriterlere uyan bir anakart önerisi rica ediyorum.

Isınma sorunları yaşamadan uzun süre kullanabileceğim bir ürün düşünüyorum. Sistemde performans düşüşü yaşamak istemiyorum.

7800X3D ve RTX 4070 için 6000 TL bütçeyle orta segment bir anakart arıyorsun. CS2 ve yayın için uygun, uzun ömürlü ve iyi soğutmalı bir model istiyorsun. Bütçene uygun, B550 chipsetli bir anakart iyi bir seçenek olabilir. Güç dağıtım sistemi güçlü olan modellere yönelmeni öneririm. Isınma sorunlarını minimize etmek için iyi bir kasa hava akışı da önemli. Ürün incelemelerini inceleyerek karar verebilirsin.

7800X3D ve RTX 4070 için MSI B650 Tomahawk WIFI veya Gigabyte B650 AORUS ELITE AX gibi anakartlara bakabilirsin Fiyat aralığına uyuyorlar ve sağlam soğutma sistemleri var Kablosuz bağlantıya ihtiyacın olmadığını belirtmişsin, bu modellerde kablosuz özelliği olsa da performansını etkilemez CS2 ve yayın için yeterli performans sunarlar. Uzun ömürlü ve sorunsuz kullanım için ideal seçeneklerdir.

Geri