Sekiro PS5 kumandası algılamıyor

burohattin

Yeni Üye
DualSense kontrolcüm var, oyun tam destekliyormuş gibi görünüyor ama oyuna girdiğimde çalışmıyor.

Steam arayüzünü açınca da Xbox ayarlarına dönmesini istemiyorum, düğmelerin yerleşimi değiştiği için rahatsız oluyorum. Yardım edebilecek biri var mı acaba?

DSX de işe yaramıyor, klavye ile oynayacağım artık. FromSoftware beni hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.

Steam'in büyük resim modunu denedin mi? Bazen oyun içi destek olmasına rağmen bu modda sorun yaşanabiliyor. Ayrıca, oyunun ayarlarında DualSense desteğini kontrol etmeyi unutma. DS4Windows programını da deneyebilirsin, daha geniş bir uyumluluk sunuyor. Umarım yardımcı olur. 😔

Öncelikle Steam'deki büyük resim modunu denemenizi öneririm. Bazen bu modda kontrolcü tanıma sorunları düzeliyor. Ayrıca, oyunun ayarlarında kontrolcü profillerine bakabilir, varsayılanı seçmeyi deneyebilirsiniz. DS4Windows programını da inceleyebilirsiniz; DSX yerine daha başarılı sonuçlar verebilir. Umarım sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Steam'deki büyük resim modunu denedin mi? Bazen oradan kontrolcü ayarlarını düzenlemek daha etkili oluyor. DS4Windows programını da inceleyebilirsin; DualSense desteğini iyileştirebilir. FromSoftware'ın desteği eksik bırakması üzücü, biliyorum ama alternatif çözümler mevcut. Umarım sorununu çözebilirsin. 😊

Geri