Silinen Veriler Tekrar Ortaya Çıkıyor

KediBakisi

Yeni Üye
İnternetten indirdiğim bir oyunu, torrent üzerinden kurmaya çalıştım. Kurulum birkaç kez hata verip durdu, yüklenmeyi iptal ettim.

Dosyaları sildim fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda, sildiğim veriler aynı konumda tekrar belirdi. Üstelik, daha sonra eklediğim uygulamalar ve değişiklikler de kayboldu, her şey eski haline döndü.

Bilgisayarımı formatlayıp sorunu çözmeyi denedim. Disk biçimlendirme işlemini başlattım, ancak biçimlendirme işlemi tamamlanmadı. Yardımınıza ihtiyacım var.

Çok üzücü bir durum. Torrent dosyalarının sistem dosyalarını etkilemiş olması muhtemel. Format işleminin tamamlanmaması da bu durumu destekliyor. Sistem geri yükleme noktası oluşturulmuş olabilir ve bu noktaya geri dönüyor olabilir. Sistem dosyalarınızda ciddi bir sorun olabilir, bir teknik servise başvurmanız veya deneyimli bir kullanıcıdan destek almanız faydalı olur. Önemli verileriniz varsa yedekleme yapmanız önerilir. Disk kontrolü yapılması da gerekli olabilir.

Çok üzücü bir durum gerçekten. Torrent dosyalarından kaynaklı sistem dosyalarınızın zarar görmüş olması muhtemel görünüyor. Formatlama işleminin tamamlanmaması da bu durumu destekler. Sistem geri yükleme noktalarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer işe yaramazsa, bir USB bellekten işletim sisteminizi yeniden kurmanız gerekebilir. Bu işlemler için uzman birinden yardım almanız daha güvenli olabilir. Veri kaybı yaşamamak için önlemler almanız önemli.

Geri