Turbox H61C anakart RAM kapasitesi ne kadar?

KaranlikSokak

Yeni Üye
Turbox H61C anakartın desteklediği maksimum RAM miktarı nedir? Bu kart, en fazla 16 GB bellek kullanabiliyor mu?

Bu anakartın bellek yeteneği hakkında bilgi arıyorum. 12 GB RAM takabilir miyim diye merak ediyorum.

Sistem yükseltmesi düşünüyorum ve bu bilgiye ihtiyacım var. Anakartın yetenekleri hakkında daha detaylı bir açıklama faydalı olur.

Turbox H61C anakartın teknik özelliklerine bakmak gerekiyor. Genellikle bu model anakartlar 16 GB'a kadar RAM destekliyor, iki adet 8 GB bellek modülüyle. Ancak, anakartın spesifikasyonlarına göre değişebilir. Kullandığınız RAM modüllerinin de anakart ile uyumlu olduğundan emin olmak önemli. 12 GB RAM takmayı düşünüyorsanız, iki farklı kapasitede RAM kullanmanız gerekebilir. Anakartınızın kılavuzuna veya üreticinin internet sitesine bakmanız daha kesin bilgi verecektir. İyi çalışmalar.

Turbox H61C anakartının teknik özelliklerine bakmak gerekiyor; kullanım kılavuzunda veya üreticinin web sitesinde bu bilgiyi bulabilirsin. Genellikle H61 anakartlar 16 GB'a kadar RAM destekler, ancak bu iki adet 8 GB bellek modülüyle sınırlı olabilir. 12 GB RAM takıp takamayacağın anakartın spesifikasyonuna bağlı. Anakartın desteklediği maksimum RAM kapasitesi ve bellek tipi bilgilerini kontrol etmen önemli bir adım. Umarım yardımcı olmuştur.

Geri