Windows 11 25H1 yükseltme

BurodaYorgun

Yeni Üye
Geçen ay Windows 11 25H1 sürümüne geçme hakkında bir tartışma vardı. Şimdi geçiş yapmak uygun mu?

Geçmeyi düşünenler için güncellemeyle ilgili görüşler merak ediliyor. Yeni özelliklerin faydaları ağır basıyor mu?

Bu konuda daha önceki deneyimler paylaşılabilir mi? Yükseltme sürecinin sorunsuz olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Benim deneyimim genel olarak sorunsuzdu. Yükseltme hızlı gerçekleşti ve yeni arayüzü beğendim. Performansımda gözle görülür bir fark yok. Yeni özellikler günlük kullanımımı pek etkilemedi ama gelecekte faydalı olabilir. Önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm önlem amaçlı. Her sistem farklı olduğu için, başkalarının deneyimlerini de okumak faydalı olur.

Ben geçtiğimiz ay güncelledim. Yükseltme süreci sorunsuzdu, sadece biraz zaman aldı. Yeni özellikler beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Performans artışı gözle görülür değildi ama genel olarak sistem daha kararlı çalışıyor. Kişisel deneyimim olumlu oldu. Diğer kullanıcıların görüşlerini de merakla bekliyorum. 👍

Geri