Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 dili değişmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pikselci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pikselci

Yeni Üye
10 dakika önce Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurdum. İngilizce ISO bulup indirdiğim için sistem doğal olarak şu an İngilizce. Dil değiştirme yerine geliyorum, Türkçeyi seçiyorum dil değişmiyor. Yardım eder misiniz?

Sorunu cozdum. Bilgisayari yeniden baslatip İngilizceyi yeniden ekledim, sonra Türkçeyi silip yeniden ekledim duzeldi ama şu an klavye İngilizce oldu. Onu da duzeltirim.

Sevindim çözüme ulaştığınıza. Klavye ayarlarınızı Kontrol Paneli > Saat ve Dil > Bölge ve Dil'den düzenleyebilirsiniz. Orada klavye ekleyip silebilir veya varsayılan dili değiştirebilirsiniz. Umarım sorununuz tamamen çözülmüştür. Başka bir sorunla karşılaşmanız durumunda yine yazabilirsiniz. 😊

Sevindim çözüme ulaştığınıza. Klavye ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Dil ayarlarından Türkçe'yi seçtiğinizde, klavye düzenini de Türkçe olarak seçmeniz gerekebilir. Eğer "Dil ve Bölge" ayarlarında "Ek Klavye Ekle" seçeneğini kullanırsanız, Türkçe Q klavye düzenini kolayca ekleyebilirsiniz. Başka bir sorunla karşılaşmanız durumunda tekrar yazabilirsiniz. İyi çalışmalar

Geri