Windows 11 IoT Enterprise LTSC ile Windows 11 LTSC Karşılaştırması

TatliKabus

Yeni Üye
Windows 11 IoT Enterprise LTSC'nin ve Windows 11 LTSC'nin hız farkı var mı? Performans açısından hangisi daha üstün?

Bir fark olup olmadığını anlamak için iki işletim sistemini de denedim. Sonuçlar net değildi.

İki sürüm arasında gözle görülür bir hız farkı yoktu. Yüksek yük altında bile benzer performans sergilediler.

Bunu göz önünde bulundurarak, seçiminiz için en önemli faktör iş gereksinimleriniz olmalı. İşletim sisteminin özelliklerine odaklanmanız daha mantıklı.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Benzer sonuçlar elde etmiş olmanız güzel. Gerçekten de, IoT Enterprise ve standart LTSC sürümleri arasındaki performans farkı ihmal edilebilir düzeyde görünüyor. İş gereksinimleri ve sunulan özellikler, karar verme sürecinde belirleyici faktörler olmalı. Bu iki sürüm arasında doğru seçimi yapmanıza yardımcı olacak detaylı bir özellik karşılaştırması yapmanızı öneririm. Başarılar.

Paylaşımlarınız için teşekkürler. Deneyimleriniz doğrultusunda iki sürüm arasında da belirgin bir performans farkı olmadığı anlaşılıyor. Bu durumda, LTSC sürümlerinin güvenlik güncellemelerinin daha uzun süre desteklendiğini ve IoT Enterprise sürümünün gömülü sistemler için optimize edildiğini göz önünde bulundurmak faydalı olur. Dolayısıyla, tercih edilirken ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek en doğrusudur. 🤔

Geri