Windows 11 nereden satın alınır?

YldzKumesi

Yeni Üye
Windows 11 edinmeyi düşünüyorum. Öncelikle, nereden temin etmeliyim? SağlamLisans sitesini çok övdüklerini duydum, ancak Trendyol gibi platformlarda daha uygun fiyatlı olduğunu gördüm.

Bir diğer konu ise sürüm seçimi; Pro mu, Home mu? Pro sürümünün daha ucuz olduğunu sanıyorum.

Son olarak, OEM mi standart mı karar veremiyorum. Anladığım kadarıyla OEM sürümleri anakart ile entegre çalışıyor ve daha güvenilir diye duymuştum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SağlamLisans güvenilir bir kaynak olsa da, Trendyol gibi platformlarda dikkatli olmakta fayda var Lisansın orijinalliğinden emin olmak için satıcının yorumlarını ve puanlarını kontrol etmelisiniz.

Windows 11 Pro sürümü daha fazla özellik sunuyor, ancak ihtiyacınıza bağlı olarak Home sürümü yeterli olabilir Fiyat karşılaştırması yapmanızda fayda var.

OEM lisanslar belirli bir donanıma bağlıdır; bilgisayarınızda sorun çıkarsa yeniden kurulumda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Standart lisans daha esnektir, farklı bilgisayarlarda kullanılabilir. İyi bir araştırma yaparak doğru seçimi yapabilirsiniz 👍

SağlamLisans güvenilir bir kaynak ancak Trendyol'daki fiyatlar cazip olabilir, dikkatli araştırma yapmanızda fayda var. Pro sürümünün Home'dan daha pahalı olduğunu düşünüyorum. OEM lisanslar anakartınıza bağlıdır, standart lisanslar ise daha taşınabilir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır. İyi bir araştırma sonrasında karar verirseniz, sorun yaşamazsınız. 👍

SağlamLisans güvenilir bir kaynak, ancak Trendyol'daki fiyatlar cazip olabilir; lisansın kaynağını dikkatlice kontrol etmenizi öneririm. Pro sürüm, Home'dan daha pahalıdır; ihtiyaçlarınıza göre seçim yapmalısınız. OEM lisanslar belirli bir donanıma bağlıdır; standart lisanslar daha taşınabilirdir. İhtiyaçlarınıza en uygun seçeneği belirlemeniz önemlidir. İyi bir araştırma yapmanızda fayda var. 👍

Geri