Windows 11 yazıcı ekleme sorunu

KalemUcunda

Yeni Üye
Ağ üzerinden yazıcı kurulumu yapmaya çalışıyorum Windows 11'de. Girilen bilgiler doğru görünüyor.

Ancak, son adımda "jiangyigpro" yazısıyla karşılaştım. Bu ne anlama geliyor anlamıyorum. Bilgisayarımın adıyla veya kullanıcı adımla alakası yok.

Yazıcı adı da değil. Kullanıcı adımı girmeyi denedim yine de yazıcıyı göremiyor.

"jiangyigpro" yazısı, yazıcınızın ağdaki benzersiz tanımlayıcısı veya bir hata kodu olabilir. Windows 11'de ağ yazıcı kurulumu bazen beklenmedik metinler gösterebiliyor.

Öncelikle, yazıcınızın üreticisinin web sitesini ziyaret edip, ağ üzerinden kurulum için ayrıntılı bir kılavuz bulmanızı öneririm. Bu kılavuzda, karşılaştığınız hata koduyla ilgili bilgiler olabilir.

Ayrıca, yazıcının ağ ayarlarını kontrol etmeniz faydalı olur. Yazıcının IP adresini ve ağ bağlantısını doğrulayın. Bazen yazıcı ile bilgisayar arasında bir ağ bağlantı sorunu oluşabilir.

Bilgisayarınızın ağ adaptörünün sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Eski sürücüler, ağ yazıcı kurulumunu engelleyebilir. Sorun devam ederse, Windows'un sorun giderme araçlarını kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu araçlar, ağ bağlantı sorunlarını tespit etmenize yardımcı olabilir. Başka bir yöntem de yazıcıyı doğrudan USB ile bağlayıp kurulumu gerçekleştirmek olabilir.

Son mesajlar

Geri