Windows 7 ISO süratli kurulumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TasKalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TasKalp

Yeni Üye
Bir Windows 7 Ultimate X64 ISO dosyam mevcuttur.

NTLite ile otomatik kurulum için gerekli tüm bilgileri, yani bilgisayar ismi, klavye düzeni, ülke, bölge ayarlarını ve diğer tüm seçenekleri, katılımsız kurulum dosyasına ekledim. Ancak yine de hata alıyorum.

Amaç, VMware kullanarak hızlı bir kurulum gerçekleştirmektir. Ülke, klavye ve SSD ayarlarını otomatik olarak yapmasını, kullanıcının sadece hesap oluşturmasını, bölge ve saat dilimini seçmesini ve ardından ağ ayarlarında kalmasını istiyorum.

NTLite ile otomatik kurulum dosyası oluştururken bazen beklenmedik hatalar olabiliyor. Ayrıntılı hata mesajını paylaşmanız yardımcı olur. VMware'de sanal diskin türü ve boyutu da önemli. Ayrıca, NTLite'ın son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Kurulum dosyanızdaki ayarları adım adım kontrol edin, belki küçük bir yanlışlık var. Uygulamada hata ayıklama için ayrıntılı log dosyalarını inceleyebilirsiniz. Başka bir deneme yapmadan önce, VMware'i tamamen kapatıp tekrar başlatmayı deneyin.

NTLite ile tüm ayarları eklemiş olmanıza rağmen hata almanız, muhtemelen bazı uyumsuzluk veya eksik parametrelerden kaynaklanıyor olabilir. VMware'deki sanal disk ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, NTLite'ın ürettiği unattend.xml dosyasını dikkatlice inceleyip, herhangi bir hata veya eksik tanımlama olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Hata mesajının tam metnini paylaşmanız da yardımcı olabilir. Belki de bir log dosyası oluşturup incelemek faydalı olur.

Geri