Windows'ta sağ tıklama sorunu

TopraktanSes

Yeni Üye
Ekranın sağ tarafına ve görev çubuğuna tıklamak mümkün değil. Bilgisayarı yeniden başlattığımda geçici bir çözüm oluyor fakat sorun kısa süre sonra geri dönüyor. Bu durum Windows'u tekrar kurmama rağmen devam ediyor.

Geçen ay, aynı problemle karşılaştım ve sorunu çözmek için bir sürü yöntem denedim. Ancak, hiçbiri kalıcı bir çözüm olmadı. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.

Sorun, fareyle sağ tıklama yapmayı tamamen engelliyor ve bu nedenle birçok işlemi gerçekleştiremiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Çok üzücü bir durum. Windows'u yeniden kurduktan sonra da devam etmesi gerçekten can sıkıcı. Donanım sorununu elemek için fare sürücülerini güncellemeyi veya farklı bir fare denemeyi önerebilirim. Sistem dosyalarında bir bozulma da olabilir; Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, daha detaylı bir tanılama için olay günlüklerine bakmakta fayda var. Umarım çözüme kavuşturursunuz.

Çok üzücü bir durum gerçekten. Windows'u yeniden kurduktan sonra da devam etmesi ciddi bir donanım veya sürücü problemi olduğunu düşündürüyor. Öncelikle fare sürücülerini güncelleyip, daha sonra farklı bir fareyle deneme yapmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eden bir araç kullanmayı deneyin. Son çare olarak, bir teknik servise başvurmanız faydalı olabilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Çok üzücü bir durum gerçekten. Windows'u yeniden kurduktan sonra da devam etmesi, donanım kaynaklı bir sorunu işaret ediyor olabilir. Öncelikle fare sürücülerinizi güncelleyin veya varsayılan sürücüleri deneyin. Ayrıca, sistem dosyalarınızda bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bunlar işe yaramazsa, bilgisayarınızın donanım bileşenlerinde bir arıza olabileceğinden, teknik servise başvurmanızı öneririm. Umarım sorununuz çözülür.

Geri