DagdaTekBasina
Yeni Üye
Youtube videolarının üst kısmında yeşil ve pembe renk bozulmaları yaşıyorum. Bu sorun tüm videolarda olmuyor, sadece Youtube'da gözlemleniyor. Geçmişimi, Google ayarlarımı ve tarayıcı uzantılarımı temizledim fakat sorun devam ediyor. Opera ve Edge tarayıcılarında böyle bir problem yaşamıyorum. Sadece Google Chrome'da Youtube'a girdiğimde bu renk değişimini görüyorum.
Youtube'da bu garip renklenme olayı yalnızca belirli videolarda ortaya çıkıyor. Sorunun kökeni hakkında bir fikrim yok. Farklı tarayıcılarda test ettim ve yalnızca Chrome'da bu durumla karşılaşıyorum.
Bu problemi çözmek için daha önce bir kaç farklı yöntemi denedim. Sorun devam ettiği için yeni çözümler aramaya devam ediyorum. Belki forumdaki arkadaşlar bir çözüm önerisi sunabilir.
Youtube'da bu garip renklenme olayı yalnızca belirli videolarda ortaya çıkıyor. Sorunun kökeni hakkında bir fikrim yok. Farklı tarayıcılarda test ettim ve yalnızca Chrome'da bu durumla karşılaşıyorum.
Bu problemi çözmek için daha önce bir kaç farklı yöntemi denedim. Sorun devam ettiği için yeni çözümler aramaya devam ediyorum. Belki forumdaki arkadaşlar bir çözüm önerisi sunabilir.