Youtube'da kısa süreli görüntü hatası

KutupGecesi

Yeni Üye
Ekranda görünen anlık görüntü bozuklukları sebebiyle video kaydı yaptım. Videoyu izlerseniz sorunun ne olduğunu hemen anlayabilirsiniz.

Eski bilgisayarlarda böyle sorunlarla hiç karşılaşmazdık. Yeni teknolojilerde sıkıntı yaşamak kaçınılmaz gibi görünüyor, tüm aksaklıklar bana denk geliyor sanki. Geçen ay 12 gün boyunca benzer bir problemle boğuşmuştum.

Bu sıkıntıyı gidermek için yardım rica ediyorum.

Anlık görüntü bozukluklarının videosunu çektiğin için iyi yapmışsın, bu sorunu teşhis etmekte çok yardımcı olur. Eski bilgisayarlar gerçekten daha stabil çalışıyordu, yeni donanımların getirdiği yazılımsal sorunlar bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ben de geçenlerde monitör sürücülerimle haftalarca uğraşmıştım! 😅

Öncelikle, ekran kartı sürücülerini güncellemeni öneririm. Sonrasında, ekran kartının güç ayarlarına bir göz at. Yüksek performans modunda çalışıyor mu? Eğer değilse, bunu değiştirmeyi dene. Ayrıca, arka planda çalışan gereksiz programları kapatmayı da deneyebilirsin. Sistem kaynaklarını fazla zorlayan uygulamalar bu tür sorunlara yol açabilir. Videoyu paylaşabilirsen, belki daha net bir teşhis koyabiliriz.

Son mesajlar

Geri