Wordpress

WordPress En İyi Kurumsal Temalar 2023

WordPress en iyi kurumsal temalar sayesinde işletmeniz için wordpress altyapısını kullanarak istediğiniz görselliğe ve işlevselliğe sahip web sitenizi oluşturabilirsiniz.

Doğru temayı seçmek, site performansını ve trafiğini etkileyen en önemli unsurlar arasında yer aldığından bugün işletmenizin ürün ve hizmetlerinin en iyi şekilde sunulabildiği profesyonel bir web sitesi için en iyi kurumsal WordPress temalarını listeliyoruz.

WordPress En İyi Kurumsal Temalar

WordPress kurumsal tema arayışında olanlara verebileceğimiz en güzel haber markanıza güç katacak bir web sitesine sahip olmanın, eskiden olduğu kadar maliyetli ve zor olmadığı. Kurumunuza işlevsel ve göz alıcı tasarımlara sahip, tanıtım ve pazarlama odaklı bir web sitesi kazandırmanızı amaçlayan en iyi kurumsal WordPress temaları hakkındaki önerilerimiz, işletmenizi bambaşka bir boyuta taşıyabilir. Turhost tarafından hazırlanan listeyi sizlere aktarıyoruz.

X– WordPress Kurumsal Tema

x,  WordPress Kurumsal Tema
Pingdom Hız Skoru: 74/100 Yüklenme Süresi: 3.71 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 72 (masaüstü), 39 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed C %74 Yslow D % 68

***Ölçümler X-Agency demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Satışa sunulduğu ilk 6 ayda, 1 milyon dolardan fazla kazanarak en hızlı satılan WordPress teması ünvanına sahip olan X, eşsiz tasarımları, saymakla bitmeyen özellikleri ve sunduğu seçeneklerin çeşitliliği nedeniyle benzersiz web sitesi türevleri oluşturmanızı sağlıyor.

X’in Cornerstone adı verilen sayfa oluşturucusu, bir kez deneyenin artık başka bir sayfa oluşturucu kullanmak istemeyeceği kadar güzel. WooCommerce uyumlu tema, online satış için tasarlanmış özel dizaynlar da içeriyor. Bunun gibi sayısız özellik, X temasını, en iyi kurumsal tema kategorisinin en sevilen tasarımlardan biri yapıyor. X ile; teknoloji firmaları, eğitim kurumları, restoranlar, spa, fitness, düğün blogları, dernekler gibi çok farklı konuya ve kuruma ait web sitesi tasarımı yapmak mümkün.

TOTAL– WordPress Kurumsal Tema

SEO dostu kurumsal WordPress teması, total
Pingdom Hız Skoru: 79/100 Yüklenme Süresi: 2.50 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 97 (masaüstü), 78 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed D %60 Yslow B % 88

***Ölçümler Total-Modern Agency demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Bir web sayfası oluşturmak için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detayları adı gibi komple içinde barındıran “Total”, kısa sürede sade ve seçkin bir görünüm elde edebileceğiniz, 50 binden fazla kullanıcısı olan, SEO dostu kurumsal WordPress teması.

50’dan fazla demoya ve farklı şablonlar oluşturmanızı sağlayan 100’den fazla ögeye  sahip Total ile harikalar yaratmanız için web tasarımcısı olmanıza gerek yok. Sürükle-bırak site oluşturucu, her tür ekrana uyum, anında görüntüleyebileceğiniz özelleştirmeler, slider seçenekleri ve sınırsız renk skalası sunan Total’in WooCommerce desteği de mevcut.

CONSULTING– WP Kurumsal Tema

Danışmanlık Sitesi Temaları, consulting
Pingdom Hız Skoru: 72/100 Yüklenme Süresi: 4.83 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 65 (masaüstü), 15 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed C %75 Yslow D % 68

***Ölçümler Consulting-Los Angeles demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Consulting; global ölçekte hizmet veren büyük kurumlardan küçük yerel işletmelere, danışmanlık firmalarından freelance çalışanlara kadar modern iş dünyasında yer almak isteyenler için profesyonel tasarımlar sunan en fonksiyonel kurumsal temalar arasında yer alıyor.

Consulting; 40 adet demo, 50 farklı şablon, 120’den fazla kısa kod ve yapılandırma seçeneği, farklı başlık kalıpları Woocommerce uyumu ve bir kurumun tüm bayilerini gösterebileceği Google Haritalar desteği gibi özelliklere sahip.

Yüksek çözünürlüklü retina-ready görüntü kalitesi ve her tür ekrana uyum gibi çok sayıda aranan özellik içeren Consulting’in kullanıcıları için bir de küçük sürprizi var: Düzenlenebilir bir Photoshop dosyası ile kendi firmanıza özel kartvizit, zarf ve antentli kağıt hazırlayabileceğiniz bir kuramsal kimlik kiti.

THE GEM– WordPress Kurumsal Tema

En iyi kurumsal WordPress temaları, THE GEM
Pingdom Hız Skoru: 69/100 Yüklenme Süresi: 1.50 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 77 (masaüstü), 31 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %90 Yslow C % 76

***Ölçümler The Gem-Digital Agency demosu üzerinden hesaplanmıştır.

400’den fazla demoya, 80’den fazla şablona sahip The Gem, büyüleyici atmosferler yaratan, modern ve lüks tasarımlara imza atan ödüllü bir WordPress teması. Sayfa yüklenme hızında iddialı olan The Gem ile farklı ölçekteki işletmeler, online satış yapan firmalar, tasarımcılar, mimarlar, fotoğrafçılar, serbest çalışanlar ve bloglara özel çok şık web sitesi tasarımları dakikalar içinde zahmetsizce hazırlanabiliyor.

En iyi kurumsal WordPress temaları arasında yer alan The Gem, dünyaya açılmak isteyen işletmeler için web sitenizi istediğiniz dile çevirmenizi sağlayan WPML ve Arapça gibi sağdan sola doğru okunan diller için RTL desteğine de sahip.

RT-Theme 20– WP Kurumsal Tema

Wp Medic Kurumsal tema, RT-Theme 20
Pingdom Hız Skoru: 88/100 Yüklenme Süresi: 690 ms
Google PageSpeed Insights Skoru: 97 (masaüstü), 67 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %90 Yslow B % 86

***Ölçümler RT-Theme 20 -Home Page # 1 demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Hızlı açılan WordPress siteleri için WordPress hosting’i denemeyi düşünenlerin seveceği temalardan biri performansıyla şaşırtan RT-Theme 20. RT-Theme 20; özellikle klinikler, hastaneler, doktorlar, veterinerler, laboratuvarlar, ilaç firmaları, eczaneler ve tıbbi malzeme satan sağlık odaklı firmalar için tasarlanan hızlı kurumsal WordPress temalarından. Buna rağmen RT-Theme 20; farklı çalışma alanındaki kurumlar ile ürün kataloğu ya da portfolyo amaçlı web sitelerine de hitap eden seçeneklere de sahip.  SEO dostu temada WooCommerce eklentisi ile online mağaza oluşturabilir, sunduğu 42 hazır kısa kod ile fiyat tabloları ve etkileyici slider’lar kullanabilirsiniz.

Ayrıca temada birden fazla konumu işaretleyebileceğiniz Google Haritalar desteği de bulunmakta. Her tür ekran için uyumlu, retina ready görüntü kalitesine sahip olan RT-Theme 20, web sitenizi istediğiniz dile çevirmenize olanak sağlayan çok işlevli kurumsal temalar arasında yerini sağlamlaştıracağa benziyor.

Navy Kurumsal Tema, WP BUSINESS Temaları
Pingdom Hız Skoru: 74/100 Yüklenme Süresi: 1.01 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 73 (masaüstü), 42 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed C %72 Yslow D % 63

***Ölçümler Navy -Business (Main Demo) üzerinden hesaplanmıştır.

Navy; 80’den fazla ögeyle şablon oluşturmanıza olanak tanıyan girişimciler ve modern şirketler için tasarlanmış bir kurumsal WordPress teması. Tek tıklama ile kullanıma hazır 12 adet ana sayfaya ve sayfa kaydıkça transparanlaşan, görünmez olan ya da küçülen 8 farklı başlık stiline sahip.

Sürükle-bırak mega menü ve footer oluşturucu, 600’den fazla Google fontu, çok dilli siteler oluşturmak için WPML, online satış için WooCommerce, yüksek çözünürlüklü retina-ready görüntü kalitesi gibi artılara sahip tema; ayrıca 3 farklı sayfa yerleşimi ve çok sayıda iç sayfa şablonu sunarak tasarımda özgünlüğü yakalamanıza yardımcı oluyor.

UNICON PRO– WP Teması

Pingdom Hız Skoru: 77/100 Yüklenme Süresi: 3.37 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 83 (masaüstü), 81 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed B %89 Yslow C % 70

***Ölçümler Unicon Pro – Unicon Lite demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Profesyonel görünümlü modern web sitesi tasarımları sunan Unicon Pro; 2019 yılının en iyi kurumsal WordPress teması ödülüne sahip. Şirketler, kişisel bloglar, portfolyo ve katalog amaçlı web siteleri için kullanabileceğiniz Unicon Pro; her tür ekran çözünürlüğüne uyan yüksek görüntü kalitesi sunuyor. WoCommerce desteği ile, Unicon Pro ürünlerinizin ve hizmetlerinizin yer aldığı dikkat çekici online satış siteleri tasarlamanızı mümkün kılıyor.

THEFOX– WordPress Kurumsal Tema

THEFOX, kurumsal firma temaları
Pingdom Hız Skoru: 82/100 Yüklenme Süresi: 4.12 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 53 (masaüstü), 14 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed C %74 Yslow D % 67

***Ölçümler The Fox – Business demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Kurumsal temalar arasında iddialı olsa da her tür web sitesi için kullanılacak işlevselliğe sahip bir tema olan TheFox, arka plana video yerleştirmenizi mümkün kılan çok sayıda sevilen özelliğe sahip. Kapsamlı yönetici paneli ile her tür detayı özelleştirebileceğiniz TheFox’un kullanıma hazır 30’dan fazla demosu bulunuyor.

Kullanıcı dostu TheFox, daha fazlasını isteyenler için Visual Composer eklentisi ile kullanıcılara kendi tasarımlarını oluşturabilme olanağı sunuyor. Web sitesine göz atarak sitenize yüklediğinizde yaratacağı şıklığa dair fikir edinmek isterseniz, ikna olma ihtimalinizin yüksek olduğunu ekleyelim.

POFO– WordPress Kurumsal Tema

pofo, işletmeler için wordpress temaları, kurumsal web sitesi tasarımı
Pingdom Hız Skoru: 82/100 Yüklenme Süresi: 8.84 s
Google PageSpeed Insights Skoru: 35 (masaüstü), 8 (mobil)
Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed F %47 Yslow C % 73

***Ölçümler Pofo – Innovation Agency demosu üzerinden hesaplanmıştır.

Sitenizi gören ziyaretçilerin markanıza güven duymasını amaçlayan Pofo ile parallaks efektli, şık animasyonlarla dolu etkileyici kurumsal web siteleri oluşturabilirsiniz. Pofo; 25’den fazla demo ve SEO stratejileri dahil birbirinden cazip özellikler içeriyor. Pofo’nun ayrıca WooCommerce desteği ve online satış için minimalist tasarımlar sunduğu şık şablonları da mevcut.

Pofo tasarımlarında boş alanlar barındıran, içeriğe odaklanmayı sağlayarak ilgi çekmeyi başaran en iyi WordPress kurumsal temalar listelerinin vazgeçilmezi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.