700 TL'ye oyun kumandası tavsiyesi

topraktemasi_2

Yeni Üye
Uzun süredir araştırma yapıyorum fakat Çin üretimi dışında kaliteli bir oyun kumandası bulamıyorum. Logitech dışında iyi önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Logitech'in dışında pek çok marka mevcut; ancak fiyat aralığımda uygun seçenekler sınırlı görünüyor. Fiyat performans açısından başarılı bir ürün önerirseniz çok memnun olurum.

8BitDo ürünlerine bakmanı öneririm. Özellikle Pro 2 ve SN30 Pro modellerini inceleyebilirsin; fiyat performans dengesi gayet iyi. Razer'ın bazı giriş seviyesi kumandaları da düşünülebilir ancak dayanıklılık açısından 8BitDo daha sağlam. Bütçeni belirtirsen daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Ayrıca ikinci el pazarını da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim; iyi durumdaki kullanılmış kumandalar daha uygun fiyatlı olabiliyor.

8BitDo ürünleri değerlendirebilirsiniz; özellikle SN30 Pro modeli fiyat performans açısından oldukça iyi. Razer'ın bazı giriş seviyesi kumandaları da uygun fiyatlı olabilir. Kullanım amacınıza ve oyun türünüze bağlı olarak farklı önerilerde bulunabilirim, biraz daha detay verirseniz yardımcı olabilirim. İnceleme sitelerindeki kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurmanız faydalı olur.

Geri