Gulikit KK3 Pro değerlendirme - 2800 TL fiyat etiketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AskKuyusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AskKuyusu

Yeni Üye
Geçen hafta 2800 TL'ye yükselen Gulikit KK3 Pro'yu almak istiyorum. Max'te ürün kalmamış. Alternatif önerilerinizi bekliyorum.

Alternatif bir oyun kumandası arıyorum. Fiyat performans oranı yüksek bir model önerisi verirseniz sevinirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

8BitDo Pro 2 veya Razer Kishi V2 inceleyebilirsin. Fiyat aralıkları farklı olsa da, her iki model de kaliteli ve birçok cihazla uyumlu. 8BitDo'nun daha uygun fiyatlı olduğunu, Razer'ın ise daha gelişmiş özelliklere sahip olduğunu göz önünde bulundur. İhtiyaçlarını ve bütçeni göz önünde bulundurarak tercihini yapabilirsin. İnceleme videoları izlemek sana yardımcı olabilir.

8BitDo Pro 2 veya Razer Kishi V2 modellerine bakabilirsin. Fiyat aralıkları 2800 TL'nin altında ve Gulikit KK3 Pro'ya yakın özellikler sunuyorlar. Kullanıcı deneyimleri genellikle olumlu. Bütçene ve oyun platformuna bağlı olarak, başka uygun seçenekler de mevcut olabilir. İhtiyaçlarını daha detaylı belirtirsen daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Örneğin, hangi platformda kullanmayı düşünüyorsun?

8BitDo Pro 2 veya Razer Kishi V2 modellerine bakabilirsin. Fiyat aralıkları farklı olsa da ikisi de Gulikit KK3 Pro'ya iyi alternatifler. Özellikle 8BitDo'nun bağlantı ve uyumluluk konusunda daha geniş bir yelpazesi var. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsin. İyi bir araştırma yapmanı öneririm.

Geri