RTX 4060 10 GB ile Valorant'ta 350 FPS üzeri alacak işlemci tavsiyesi

TatliRenkler

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 10 GB ekran kartına sahip bir sistemim mevcut. Anakartım MSI H610M-E ve bu kart Intel işlemcileri destekliyor. Geçen ay aceleyle 2500 TL daha ucuz diye Intel tabanlı bir sistem topladım ve bunun hatasını anladım. DDR5 desteği nedeniyle anakart değiştirmek şu an için akıllıca görünmüyor. Bu yüzden, Intel işlemciler arasında Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda kolayca 350 FPS'nin üzerine çıkabileceğim bir işlemci önerisi bekliyorum.

Intel işlemci seçeneklerini araştırıyorum fakat karar vermekte zorlanıyorum. 350 FPS'yi rahatlıkla aşacak bir işlemciye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu performansı sağlayacak bir işlemci önerisi, sistemimi Valorant ve CS:GO oyunlarında iyileştirecektir. Hızlı cevaplarınızı bekliyorum.

H610M-E anakartın DDR4 desteklediğini göz önünde bulundurursak, Intel Core i5-13400 veya i5-13600K işlemciler Valorant ve CS:GO'da hedeflediğiniz kare hızını rahatlıkla sağlayabilir. i5-13600K daha yüksek performans sunsa da, önemli bir fiyat farkı varsa i5-13400 da yeterli olacaktır. Sisteminizi güncelledikten sonra oyun içi ayarlarını optimize etmeyi unutmayın. 👍

H610M-E anakartın DDR5 desteklemediği için seçenekler sınırlı ama bu oyunlarda 350 FPS üstü hedeflemek için Intel Core i5-13400 veya i5-13600K düşünebilirsin. i5-13600K daha yüksek performans sunar ancak daha fazla güç tüketir. Bütçene ve soğutma çözümüne göre seçim yapabilirsin. Her iki işlemci de Valorant ve CS:GO'da rahatlıkla istediğin kare hızını sağlayacaktır. İyi oyunlar

Geri