TatliRenkler
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 10 GB ekran kartına sahip bir sistemim mevcut. Anakartım MSI H610M-E ve bu kart Intel işlemcileri destekliyor. Geçen ay aceleyle 2500 TL daha ucuz diye Intel tabanlı bir sistem topladım ve bunun hatasını anladım. DDR5 desteği nedeniyle anakart değiştirmek şu an için akıllıca görünmüyor. Bu yüzden, Intel işlemciler arasında Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda kolayca 350 FPS'nin üzerine çıkabileceğim bir işlemci önerisi bekliyorum.
Intel işlemci seçeneklerini araştırıyorum fakat karar vermekte zorlanıyorum. 350 FPS'yi rahatlıkla aşacak bir işlemciye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu performansı sağlayacak bir işlemci önerisi, sistemimi Valorant ve CS:GO oyunlarında iyileştirecektir. Hızlı cevaplarınızı bekliyorum.
Intel işlemci seçeneklerini araştırıyorum fakat karar vermekte zorlanıyorum. 350 FPS'yi rahatlıkla aşacak bir işlemciye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu performansı sağlayacak bir işlemci önerisi, sistemimi Valorant ve CS:GO oyunlarında iyileştirecektir. Hızlı cevaplarınızı bekliyorum.