BarindirmaAvcisi
Yeni Üye
Bilgisayarımı açtım, zararlı yazılım tespit ettim dün. Birkaç güvenlik programı yükledim, sistem ayarlarıyla biraz uğraştım ve aniden internet bağlantım kesildi, "internet yok" hatası almaya başladım. Farklı bir kablosuz ağ ile de denedim, tüm ağlara bağlanıyor fakat internet erişimi sağlanmıyor. Çözüm arıyorum, bilgisayarımı fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum.
Çözüm bulmak için çeşitli yollar denedim ancak sonuç alamadım. Sorun geçen haftadan beri devam ediyor ve oldukça can sıkıcı. Yardımcı olabilecek önerileri bekliyorum.
Bilgisayarımın işletim sistemini yeniden kurmadan sorunu gidermenin bir yolunu arıyorum. Bu durum benim için oldukça önemli, çünkü internet erişimi işlerim için şart. Bu sorunu en kısa sürede çözmem gerekiyor.
Çözüm bulmak için çeşitli yollar denedim ancak sonuç alamadım. Sorun geçen haftadan beri devam ediyor ve oldukça can sıkıcı. Yardımcı olabilecek önerileri bekliyorum.
Bilgisayarımın işletim sistemini yeniden kurmadan sorunu gidermenin bir yolunu arıyorum. Bu durum benim için oldukça önemli, çünkü internet erişimi işlerim için şart. Bu sorunu en kısa sürede çözmem gerekiyor.