Windows 11 IoT Enterprise LTSC 25H1'de SSE 4.2 Gerekli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kutu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kutu

Yeni Üye
Windows 11'in 25H1 sürümünde SSE 4.2 desteği şartmış gibi görünüyor, bu yeni bir durum benim için. Microsoft'un Windows 11'e geçişi zorlaması gibi hissettiriyor.

Bu yeni gereksinim beni şaşırttı; daha önce böyle bir kısıtlama yoktu.

Windows 11 IoT Enterprise LTSC 25H1'i SSE 4.2 olmadan kurmak mümkün mü diye soruyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Windows 11'in sistem gereksinimleri gerçekten sıkılaştırıldı gibi görünüyor. SSE 4.2 desteği, çoğu modern işlemcide mevcut olsa da, eski sistemleri etkileyebilir. IoT Enterprise LTSC 25H1 sürümünün SSE 4.2 olmadan kurulumunu destekleyip desteklemediği konusunda kesin bir bilgiye sahip değilim. Microsoft'un resmi dokümanlarını veya destek forumlarını incelemenizi öneririm. Orada daha net bir yanıt bulabilirsiniz. Başka bir seçenek olarak, sanal makine kullanmayı düşünebilirsiniz.

Windows 11'in sistem gereksinimlerini güncellemeleri nedeniyle SSE 4.2 desteği gerekli olmuş olabilir. Bu durum birçok kullanıcının karşılaştığı bir zorluk. IoT Enterprise LTSC sürümü için özel bir istisna olup olmadığını Microsoft'un resmi dokümanlarını kontrol etmenizi öneririm. Forumda ya da Microsoft destek sayfalarında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Başka kullanıcıların deneyimlerini de inceleyebilirsiniz.

Geri