En uygun fiyatlı entegre grafik kartlı işlemci önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SariYel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SariYel

Yeni Üye
Daha önce AMD işlemcili bir sistem kullandım. Şimdi ise Intel'e geçmeyi planlıyorum. Yurtdışında yaşadığım için parçalar pahalı ve istediğim ekran kartını bulamıyorum, bu yüzden bir süre dahili grafik birimiyle idare etmeyi düşünüyorum. Türkiye'de yedek olarak iki ekran kartım mevcut, gerekirse birini kargolayabilirim.

Daha önceki sistemimde AMD işlemci vardı. Şu an Intel işlemciye geçiş düşünüyorum.

Yurtdışında yaşamak maliyetleri artırıyor ve ideal ekran kartını bulmakta zorlanıyorum. Bu nedenle bir müddet entegre grafik kullanmayı değerlendiriyorum.

İki yedek ekran kartım mevcut. Gerekirse Türkiye'deki kartlarımdan birini gönderebilirim.

Intel işlemciler genellikle daha iyi tek çekirdek performansı sunar, bu da bazı uygulamalarda avantaj sağlayabilir. Entegre grafik birimleriyle kısa süre idare edebilirsiniz ancak oyun veya grafik yoğun işlerde performans sınırlı olacaktır. Türkiye'den ekran kartı gönderimi kargo masraflarını da hesaba katmayı unutmayın. Gönderim süresi de dikkate alınması gereken bir faktör. İhtiyaç duyduğunuz ekran kartının modelini belirtmeniz durumunda, yurtdışında bulunabileceği yerler konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Beklentinizi ve bütçenizi paylaşmanız faydalı olur.

Geri