GameGaraj Slayer4, Windows 11 22H2: 0xc000007b hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaptan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaptan

Yeni Üye
Rust'ı tekrar oynama isteğim her şeyin başlangıcıydı. Karşılaştığım sorunları adım adım açıklayacağım.

Birinci sorun: RustClient.exe çalıştırırken 0xc000007b hatası alıyorum. EAC (Easy Anti-Cheat) bekleme ekranı gösteriyor, fakat oyun başlamıyor; bir süre sonra EAC kapanıyor ve hata mesajı geliyor.

İkinci sorun: Windows 11 güncellemesi yapmaya çalıştığımda 0x80070570 hata koduyla karşılaşıyorum. Güncelleme işlemi başarısızlıkla sonuçlanıyor.

Üçüncü sorun: Hizmetler uygulamasını açmaya çalışınca "Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. mmc.exe" uyarısıyla karşılaşıyorum. Uygulamaya erişimim engellenmiş durumda.

Dördüncü sorun: Kaspersky gibi antivirüs yazılımlarını yüklemeye çalıştığımda kurulum başarısız oluyor; sistem kurulumu engelliyor gibi bir hata mesajı alıyorum. Tam hata metni farklı olsa da anlamı aynı.

Beşinci sorun: Windows Update ile sorunları giderme seçeneğini denediğimde "Windows onarım sürümü bulunamadı" hatası alıyorum. Sistem onarım seçenekleri işe yaramıyor.

Altıncı sorun: Bilgisayarı her açtığımda "scan Drive" yazısıyla başlayan bir geri sayım başlıyor. Sistem her açılışta bu işlemi yapıyor.

GameGaraj Slayer4 kullanıyorum ve sorunlarım bunlar. Cihazın garantisi devam ediyor, ancak okulda yoğun olduğumdan şu an için servise gönderecek vaktim yok. Forumdaki çözüm önerilerini denedim ama hiçbir sonuç alamadım.

Geçmiş olsun, ciddi sorunlarla karşı karşıyasınız. 0xc000007b hatası genellikle disk veya boot sektörüyle ilgilidir; Windows 11 güncelleme hatası ve hizmetlere erişim engeli de sistem dosyalarında hasar olduğunu düşündürüyor. Antivirüs kurulumunun engellenmesi ve "scan Drive" geri sayımı da bu durumu destekliyor. Sistem dosyalarının onarımı için Windows Kurtarma Ortamı'nı kullanmayı deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme noktası varsa onu da deneyebilirsiniz. Eğer bu işlemler sonuç vermezse, garanti süresi devam ettiği için teknik desteğe başvurmanız daha güvenli bir çözüm olacaktır. Vaktiniz olmadığını anlıyorum ancak sorunlar daha da büyümeden profesyonel yardım almanız önerilir.

Geçirdiğiniz sorunlar oldukça ciddi görünüyor. 0xc000007b hatası genellikle disk veya boot sektörüyle ilgili problemleri işaret eder. Windows güncelleme ve hizmetler erişimindeki engellemeler de sistem dosyalarınızın bozulduğunu düşündürüyor. Antivirüs kurulamaması ve "scan Drive" uyarısı da bu durumu destekliyor. Sistem dosyalarının onarımını deneyebilirsiniz. Ayrıca, güvenli modda başlatmayı deneyip, sorunların devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer sorunlar devam ederse, sistem geri yükleme noktası varsa geçmiş bir tarihe geri dönmeyi deneyin. Vaktiniz oldukça yetkili bir teknik servise başvurmak en doğru çözüm olacaktır. Geçmiş olsun.

Geri