dusmevsimi
Yeni Üye
Yeni bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Bütçem 50-55 bin lira civarında. Sadece kasayı alacağım. RX 7900 XTX kartı önerildi bana. İşlemci seçiminde kararsız kaldım. Sinerji, İtopya gibi online mağazalardan hazır sistem önerilerine baktım. En az 5-6 yıl sorunsuz çalışmasını istiyorum, yüksek performans şart.
İşte şu ana kadar gördüklerim:
www.sinerji.gen.tr
İkinci seçenekte Intel işlemci olduğu için uygunsuz denildi, uyumsuzluk sorunu yaşanabileceği söylendi. Birinci sistemi önermişler, sizlerden de görüş almak istedim. Eğer tavsiyeleriniz varsa, üçlü fanlı bir RX 7900 XTX ekran kartı tercih ederim. Üç fanlı modeller daha iyi soğutma ve güvenilirlik sağlıyor.
İlk sistemde SSD'yi NV3 modeliyle değiştirmemi, soğutucu olarak da AK400 kullanmamı tavsiye ettiler. İşlemci ısınması konusunda ilk sistem daha cazip geldi, fakat Sinerji sitesini hiç duymadığım için güvenilirliğinden emin değilim. Yardımınıza ihtiyacım var.
İşte şu ana kadar gördüklerim:

Sinerji Aldros Sapphire Radeon RX7800XT Pure White 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 512GB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Aldros Sapphire Radeon RX7800XT Pure White 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 512GB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

İkinci seçenekte Intel işlemci olduğu için uygunsuz denildi, uyumsuzluk sorunu yaşanabileceği söylendi. Birinci sistemi önermişler, sizlerden de görüş almak istedim. Eğer tavsiyeleriniz varsa, üçlü fanlı bir RX 7900 XTX ekran kartı tercih ederim. Üç fanlı modeller daha iyi soğutma ve güvenilirlik sağlıyor.
İlk sistemde SSD'yi NV3 modeliyle değiştirmemi, soğutucu olarak da AK400 kullanmamı tavsiye ettiler. İşlemci ısınması konusunda ilk sistem daha cazip geldi, fakat Sinerji sitesini hiç duymadığım için güvenilirliğinden emin değilim. Yardımınıza ihtiyacım var.